Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A felnőtt lányunk 15+ év után...

A felnőtt lányunk 15+ év után is a fejünkhöz vágja, hogy gyerekkorában legvágtuk a tehenét. Hogyan lehetne végre elsimítani ezt a dolgot?

Figyelt kérdés
Sokszor több év is eltelik úgy hogy nem hozza szóba,és azt hisszük már elfelejtette, de ha valami konfliktusa van az apjával akkor időről időre felemlegeti,az apját elmondja minden gyilkosnak,pszichopatának nekem pedig mindig azt mondja, hogy bűnrészes vagyok mert nem akadályoztam meg, elnéznem a halált és a hasonlók. Ahogy a férjem reagál azzal meg csak ront a helyzeten. Hogy tudnám lezárni ezt az ügyet? A férjem sajnos nem partner a nyugodt megbeszélésben.

2021. ápr. 19. 16:15
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
0%
Ebből csak az következik utolsó, hogy nem kell vegának lenned ahhoz hogy hülye legyél.
2021. ápr. 19. 21:28
 42/66 anonim ***** válasza:
10%
Egy mentálisan sérült beteg sokszor nem tudja magáról, hogy beteg, így eszébe sem jutna pszichológushoz menni. Törést okoztatok benne, az ilyen sérelmek a stressztől is előjöhetnek, de amit csinál az nem feltétlenül tudatos érzelmi zsarolás.
2021. ápr. 19. 21:48
 43/66 anonim ***** válasza:
46%
Törést okoztak benne.. Egy frászt. Inkább elkényeztették, hisz azt se tudta mi az övé, meg mi nem.
2021. ápr. 19. 22:16
 44/66 anonim ***** válasza:
41%
40, akiben egy életre törést okoz egy haszonállat levágása az életképtelen. Te megteheted, hogy babusgasd a jószágot, mert van kaja a boltban. Ha ezen múlna az életed nem bőgnél, hanem simán levágnád te is, ahogy őseink sok száz éven keresztül. Nem érzéketlenek vagyunk, hanem te vagy hiperérzékeny, ami csak azért lehetséges, mert egy olyan kultúrában élsz ami egyrészt teljesen elszakadt a természettől, másrészt kiszolgál mindenben. Ez, hogy ilyen vagy viszont nem érdem és addig örülj amíg nem kerülsz más helyzetbe.
2021. ápr. 19. 22:43
 45/66 anonim ***** válasza:
60%
Uramisten, micsoda szívtelen gonosz emberek vagytok. Nem csoda, hogy ez a szerencsétlen ország ott tart, ahol. A lánynak pedig igaza van.
2021. ápr. 19. 22:44
 46/66 anonim ***** válasza:
58%
A ferjed miert nem volt kepes evekkel ezelott annyit konyogni hogy bocsi, sajnaljuk mi haszonallatnak tekintettuk csak. Ha tudjuk hogy ilyen fontos nem vagjuk le..ennyi. 2 ertelmes mondat..sokat er a csak azert se elvével. Ertem hogy a lanyodnak sem kene ezen lovagolnia, de ezek szerint olyan makacs mint az apja..
2021. ápr. 19. 22:44
 47/66 anonim ***** válasza:
54%
Gyerekkorában nem tiszteltétek a lányt - most ő nem tisztel titeket.
2021. ápr. 19. 22:46
 48/66 anonim ***** válasza:
51%
Vicces hányan ülnek fordítva a lovon. Egy hisztérikus kis libán aztán sok tisztelni való van, mikor évtizedekig vinnyog a semmin.
2021. ápr. 20. 03:55
 49/66 anonim ***** válasza:
39%
#49 több tisztelni való van a lányon, mint rajtad, az biztos
2021. ápr. 20. 08:03
 50/66 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem mindhárman fejmosást érdemeltek.

1. A lányotok egyértelmű, hogy lelkileg akar zsarolni titeket, mivel csak akkor hozza fel, ha veszekedtek.

2. Nektek szülőknek nem lett volna szabad hagynotok, hogy a farmon élő lányotok egy tehenet a barátjaként kezeljen, mert ha a tehén már nem tejel, tudjuk mi lesz vele, és ezt nem vádlón mondom, nem vagyok vega vagy ilyesmi.

3. Mivel farmon élő szülőként egy nagyon fontosat nem tanítottatok meg a lányotoknak, ez nagy trauma volt neki, és nem hiszem el, hogy azóta EGYSZER nem fért volna bele egy bocsánatkérés. Nem hiszem, hogy valaki pl. torokelvágással fenyegetne téged és a férjed, ha bocsánatot kértek.

4. De ha már te és a férjed is ilyen hatalmi játszmát folytattok a lányotokkal együtt: ha bocsánatot kértek, és utána újra előjön ezzel, akkor okkal szólhatjátok le, ez is célotok vele együtt nem? Ha már a "hatalmi pozíció" ilyen fontos nektek, most előmozdíthatjátok.

2021. ápr. 20. 08:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!