A felnőtt lányunk 15+ év után is a fejünkhöz vágja,
hogy gyerekkorában legvágtuk a tehenét. Hogyan lehetne
végre elsimítani ezt a dolgot?
Figyelt kérdés
Sokszor több év is eltelik úgy hogy nem hozza szóba,és azt hisszük már elfelejtette, de ha valami konfliktusa van az apjával akkor időről időre felemlegeti,az apját elmondja minden gyilkosnak,pszichopatának nekem pedig mindig azt mondja, hogy bűnrészes vagyok mert nem akadályoztam meg, elnéznem a halált és a hasonlók. Ahogy a férjem reagál azzal meg csak ront a helyzeten. Hogy tudnám lezárni ezt az ügyet? A férjem sajnos nem partner a nyugodt megbeszélésben.
A diploma a lexikális tudást bizonyítja, nem a gondolkodó képességet.
2021. ápr. 19. 18:20
32/66 anonim válasza:
Én a lányod pártján állok. Nem arról van szó, hogy éjjel-nappal másról sem beszél; abban nincs semmi abnormális, hogy párévente, amikor valami más már úgyis tisztességesen felb'szta az agyát, eszébe jut a tehén is. A férjed úgy mégis miért nem volt képes 15 év alatt legalább annyit kinyögni, hogy "ne haragudj, amiért megöltük a kedvenc bocidat"? Ha eleve tejelő tehénnek szántátok, nem csodálom, hogy a lányod nem számított arra, hogy mégis feltálaljátok.
2021. ápr. 19. 18:45
33/66 anonim válasza:
Szídjátok a lányt, pedig egy gyerek helyébe gondoljátok már magatokat. Neki a tehén olyan volt, mintha a kutyája lett volna, 5 évig a társa volt. Képzeljétek el, hogy 5 év után a házikedvenceteket levágják és megeszik a szüleitek. Én a kérdezőt nem találom normálisnak, hogy engedte a kisgyereket kötődni, vagy ha már engedte és tudta mennyire szereti, miért vágta le.
2021. ápr. 19. 18:50
34/66 anonim válasza:
Érdekes.. Én már öt évesen is felfogtam, hogy a vágóállat nem öleb.
2021. ápr. 19. 18:52
35/66 anonim válasza:
A lányod meg a férjed játszmázik. Ez már régen nem a tehénről szól, hanem arról, hogy ki kerekedik fölül a másikon. A férjed láthatóan elég makacs ahhoz, hogy ne adja be a derekát. Jól teszi. Ha ennyire erőszakosan nyomulna nálam valami kis hisztis liba én is bekapcsolnám a "csak azért se" effektet. Nyilván erre utal, nála is a kutyás beszólás. A bocsánatkérés pedig nem oldaná meg. A lányod lehet, hogy nem hozná fel többé, hiszen megkapná a győzelmét viszont a férjed tudná, hogy legyőzték és ennek biztosan a kapcsolat látná kárát, akkor meg ő kezdené a cseszegetést mással, mert ilyenkor revansot szokás venni. Igazából ezt egy családterapeuta segíthetne feloldani, de sejtem, hogy nem fognak oda menni.
Amúgy meg, ha egy liba ennyi idősen nem fogja fel, hogy egy tehén nem egy "barát" és nem is az a kategória amit egy gyerek kedvéért meghagy az ember akkor így járt.
2021. ápr. 19. 19:42
36/66 anonim válasza:
Mond meg a lányodnak, hogy:
Helénke!
Ma már te nézel úgy ki, mint egy tehénke.
2021. ápr. 19. 20:36
37/66 anonim válasza:
Küld el piciáterhez.
Amúgy egyetértek a férjeddel.
A vegákat meg utálom, mert nem normálisak.
2021. ápr. 19. 20:38
38/66 anonim válasza:
Azért a férj se normális, hogy aztán a kutya megölésével jön. Egyszerűbb lenne kulturáltan megbeszélni, ha már anno se volt rá képes a férjed. Már ha jól értem. Szerintem azért tart még itt, mert akkor nem lett megértően megbeszélve vele.
2021. ápr. 19. 21:03
39/66 anonim válasza:
Átlag magyar színvonal. Egy életre törést lehet okozni ezzel egy gyerekben, szerette azt az állatot, tudjátok mi az, hogy szeretet? Én is sírtam, amikor elvitte a róka a csirkét, mindegy hogy haszon állat vagy nem. Érzéketlen parasztok, hánynom kéne. És ezt úgy mondom, hogy nem vagyok vega.
2021. ápr. 19. 21:17
40/66 anonim válasza:
"Kislányom!
Tizenöt éven át hazudtunk neked.
Azért kellett megölnünk a Böske tehenet, mert egy éjjel bevallotta, hogy ő valójában X'krlflyo'nyx, egy mutáns agyzabáló parazita a Khrull bolygóról. A tehén agya túl nagy volt neki, túl mély gyökeret eresztett benne, már nem fért ki a fülén sem.
Azóta apád a Khrull díszpolgára, visszaadta X'krlflyo'nyxnek a szabadságát.
Apád egy hős.
Csak annyit kért cserébe a parazitától, hogy mondja meg a többieknek: ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok teheneit!"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!