A szüleim ellenzik, hogy a pasim 21 évvel idősebb , mit tegyek?
Minden baj nekik , oké ne foglalkozzak velük,de csak a szüleim attól mert már nem vagyok kamasz. 31 vagyok a párom 52.
Mindennel bajuk van...a lánya 4 evvel fiatalabb csak tőlem ezen is kiakadtak. De nem tehetek róla, szeretem....
De a szüleimet is szeretném megbékíteni.
Az a baj, hogy van akinek bejön és van akinek nem.Az én anyám a férjemet nagyon tiltotta tõlem, mindent elkövetett, hogy ne tegyem meg,igen mentem a fejem után és jól látta az anyám mert mindig igaza volt és lett.Mégcsak panaszkodni sem mertem neki, szóval nehéz ügy.
Kérdezõ, ha rendes és tisztelettudó veled a párod és jó közöttetek a kommunikáció, az érdeklõdési körötök stb.akkor ne gondolkozz rajta, a szüleid elõbb-utóbb meg fognak békélni a helyzettel.Vannak
testvéreid?
En ha ujra kezdhetném és a mai fejemmel, én is idõsebbet választanék, nem 4-5 éves korkülönbséggel.Ez lehet azért alakult igy, mert a férjem még mindig nem nõtt fel, és állandóan minden nõnek tetszeni akar stb.
Még mindig roszs a helyzet.
És az a baj egyre idegesebb vagyok miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!