Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok ha a fiatok...

Mit szólnátok ha a fiatok összejönne egy nála 18 évvel idősebb nővel?

Figyelt kérdés
Nem éppen kamasz a fiam de gondoltam ide írom ki a kérdést mert itt több a szülő. 23 éves fiam szerelmes egy 41 éves nőbe. Tényleg nagyon csinos és okosa nő, szeretik egymást oda-vissza, de mégiscsak 18 év van köztük. Hogyan kéne reagálnom erre? Fogadjam el ezt a fiam boldogsága érdekében? Ti mit tennétek a helyemben?
2020. dec. 24. 13:00
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Azt fontos kiemelni hogy nagyon fiatalos a fiam barátnője, és nincs még gyereke sem.
2020. dec. 24. 13:04
 2/14 anonim ***** válasza:
77%
Semmit nem tennék, az idő megoldja. A lányról lenne szó, akkor kicsit azért odataposnék, nekik kevesebb az idejük biológiailag, nem lenne jó, ha a fiatalságát elcseszné egy papára, de mivel fiú, van ideje. Pár év és úgyis vége, legkésőbb akkor, amikor már elkezd lerobbanni a nő. Akkor még midnig van ideje családot alapítania a fiamnak egy korabeli nővel.
2020. dec. 24. 13:07
 3/14 anonim ***** válasza:
91%

Itt csak akkor lesz gond, ha a nő sos szülni akar...

Máskülönben az idő megoldja a dolgot.

2020. dec. 24. 13:19
 4/14 A kérdező kommentje:
Utolsó, te mire érted hogy az idő megoldja? Arra, hogy meglátjuk mi lesz?
2020. dec. 24. 13:25
 5/14 anonim ***** válasza:
58%
Sugar mommy
2020. dec. 24. 13:28
 6/14 anonim ***** válasza:
99%

Nem mondom, hogy úgyse maradnak együtt, de a számok ezt mutatják, pár év és annyi.

Olyan más életszakaszban vannak, olyan más dolgok várnak még rájuk az életben, csak azt kösd a fiad lelkére, hogy ameddig nem akar gyereket, gumit húzzon.

Gyógyszer, spirál, bármi ők, de gumi mindig legyen nála, amíg nem akar apuka lenni.

2020. dec. 24. 13:31
 7/14 anonim ***** válasza:
34%
támogatnám, ő dolga. (fiam van, de 1 éves még csak)
2020. dec. 24. 13:36
 8/14 anonim ***** válasza:
65%

Mi a kérdés? Az ő élete, szólni nekem jogom nem lenne semmit.

Felnőtt, boldog, remélhetőleg egészséges, mi más számít?

2020. dec. 24. 14:23
 9/14 anonim ***** válasza:
57%

Megkérdezném a kedves "lányt" hogy hogy nem talál a saját korosztályának megfelelően partnert?

Nekem mindig megdöbbentő az ekkora korkülönbség. Mindig felmerül bennem a kérdés melyik a defektesebb? Az idős aki nyilván nincs érzelmileg sem IQ szempontjából a korának megfelelő szinten,hogy hozzá viszonyítva egy csitrivel kezd, vagy a fiatal aki nyílván komplexusokkal küzd.

2020. dec. 24. 14:27
 10/14 anonim válasza:
42%

Ha így jó nekik, nekem is mindegy lenne

Az már más kérdés, hogy engem személy szerint nem kicsit riaszt, hogy az anyja lehetne, mivel én is 23 vagyok, de igazából mindig lehetne rosszabb, pl. olyanokhoz vonzódna akik nem 18 évvel idősebbek hanem mondjuk 41 évvel, ami már gerontofília :D

2020. dec. 24. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!