Mit szólnátok ha a fiatok összejönne egy nála 18 évvel idősebb nővel?
Itt csak akkor lesz gond, ha a nő sos szülni akar...
Máskülönben az idő megoldja a dolgot.
Nem mondom, hogy úgyse maradnak együtt, de a számok ezt mutatják, pár év és annyi.
Olyan más életszakaszban vannak, olyan más dolgok várnak még rájuk az életben, csak azt kösd a fiad lelkére, hogy ameddig nem akar gyereket, gumit húzzon.
Gyógyszer, spirál, bármi ők, de gumi mindig legyen nála, amíg nem akar apuka lenni.
Mi a kérdés? Az ő élete, szólni nekem jogom nem lenne semmit.
Felnőtt, boldog, remélhetőleg egészséges, mi más számít?
Megkérdezném a kedves "lányt" hogy hogy nem talál a saját korosztályának megfelelően partnert?
Nekem mindig megdöbbentő az ekkora korkülönbség. Mindig felmerül bennem a kérdés melyik a defektesebb? Az idős aki nyilván nincs érzelmileg sem IQ szempontjából a korának megfelelő szinten,hogy hozzá viszonyítva egy csitrivel kezd, vagy a fiatal aki nyílván komplexusokkal küzd.
Ha így jó nekik, nekem is mindegy lenne
Az már más kérdés, hogy engem személy szerint nem kicsit riaszt, hogy az anyja lehetne, mivel én is 23 vagyok, de igazából mindig lehetne rosszabb, pl. olyanokhoz vonzódna akik nem 18 évvel idősebbek hanem mondjuk 41 évvel, ami már gerontofília :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!