Mit szólnátok ha a fiatok összejönne egy nála 18 évvel idősebb nővel?
Bátyámmal ugyanez van.Anya is ki volt ettől nagyon,de testvéremnek nem mondta,mert ,ha nekik ez így jó,akkor ő nem akar ez miatt konfliktust a családban.
Én is azt mondtam, ha hamar vége lesz, akkor azért nem érdemes feszültséget csinálni, ha pedig jól meglesznek, akkor azért nem.
Egy baj van, bátyám szeretne gyereket,de a nő már annyi idősen nem fog szülni . Ez miatt mentek szét már többször.
A nőt nem értem igazából mert ez nem egy olyan dolog, amin lehet változtatni.Ettől függetlenül úgy gondolom, kettőjüknek együtt sincs annyi esze, hogy normális döntést hozzanak.
Ráadásul néhány éve még nem volt annyira feltűnő köztük a különbség, de mostanra kb úgy néznek ki mint anya és a fia.
Az az igazság nem lehet ebbe beleszólni,de a bátyám miatt aggódok, hogy később nagyon fogja bánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!