Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy reagálnál, ha megtudnád,...

Hogy reagálnál, ha megtudnád, hogy a kamasz fiadnak egy jóval idősebb nővel van viszonya?

Figyelt kérdés
2021. febr. 12. 21:44
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
80%
pl? 15 éves és 25 éves nője van? Azt gondolnám valamit nagyon tud az öcskös XD
2021. febr. 12. 21:52
 2/32 anonim ***** válasza:
69%

gratulálnék neki

persze csak ha nem valami 60 plusszos nyanyáról lenne szó

akkor röhögnéj egyet aztán megmondanám, hogy keressen valami normális nőt mert ez nagyon gáz

2021. febr. 12. 21:53
 3/32 anonim válasza:
65%

16 éves fiú válasza: én személy szerint... Nem tudom. Örülnék ha az édesanyám, vagy apám (nem tudom melyik szülő a kérdező) szeretném ha nem akadnának ki. Ez elég gáz szituáció, de én is 16 évesen vonzónak találom az idősebb nőket, és szoktam fantáziálni róluk. Valószínűleg a fiad tovább jutott a fantáziálásnál. Nem említetted hány éves a fiad, és a nő akivel, gondolom szexelt is, ezért mondta el neked. Ha egy 20 és 25 év között van a hölgy, akkor szerintem elfogadható lehetsz vele, mert az még nem akkora korkülönbség. Ha meg 30 felett, akkor csak egyszerűen bukik a milfekre. Ennyi, ez szerintem minden velem egyidős srácban megvan.

Tudom hogy most más szülők válaszára vártál volna, és nem egy fiaddal egyidősére, de szerintem valahogy próbálj ezzel megbarátkozni. Kemény szavak, de ha nagyon nem megy, akkor próbáld neki elmagyarázni, hogy mi nem jó ebben, és nem is tudom. Sok sikert! Maradj higgadt, ne kapd fel a vizet :)

Egy család vagytok, meg tudjátok beszélni. Ha anyuka vagy, akkor vond be az apát is a beszélgetésbe, ha együtt vagytok ha nem, mert az apák mindig máshogy közelítik meg. Ha meg apa vagy, akkor semmiképpen ne vond be egyenlőre az anyát, mert túlgondolják, és kiakadnak.

2021. febr. 12. 22:01
 4/32 anonim ***** válasza:
42%
adnék neki egy pacsit, meghívnám egy sörre és megkérdezném milyen volt aztán csak hallgatnám és irigykednék
2021. febr. 12. 22:14
 5/32 anonim ***** válasza:
86%

...na és ha a kamasz lányodnak egy sokkal idősebb pasival?

Pacsiznál meg söröznèl vele is, igaz? Ja nem...🙈🤣

2021. febr. 12. 22:32
 6/32 anonim ***** válasza:
96%

Az én anyám biztosan meg lenne lepve, mert nekem a nálam 4-5 évvel fiatalabb lányokban sem sikerül vonzalmat ébresztenem, nemhogy egy 25-30 évesben...

20F

2021. febr. 12. 22:35
 7/32 anonim ***** válasza:
81%

Vennék egy raklap kotont neki (ha még nem tettem meg eddig), és a lelkére kötném, hogy fel is út meg le is, ha teherbe ejti a nőjét.

Ha átlagos színvonalon élünk, vagy az alatt, akkor nem férne bele egy meglepi-baba és /vagy a tartásdíja.

Ha jómódúak vagyunk, akkor pedig ne a családunk vagyonán akarjon élősködni a magát érdekből felcsináltató donna.

2021. febr. 12. 22:38
 8/32 anonim ***** válasza:
95%
Hmm... ha már itt tartunk én is kérdeznék valami. Miért van az, hogy ha egy fiatal fiú összejön egy idősebb macával, akkor gratulálnak neki, pacsi stb. De ha egy fiatal lány összejön egy idősebb férfival, akkor a lányt finoman fogalmazva kellemetlen szagú prostituált jelzővel illetik, meg hogy biztos a pénzre hajt. No miért is van ez?
2021. febr. 12. 22:45
 9/32 anonim ***** válasza:
21%
5 persze hogy nem. Az természetes, és pont ezért kerülendő. Azért 16 évesen levarrni egy milfet... az technika. Ismerd el. Mind ilyenekre fantáziálva hokiztunk anno... tegye fel a kezét aki nem.
2021. febr. 12. 22:45
 10/32 anonim ***** válasza:
43%
Na, meguntad a romás kérdéseket?
2021. febr. 12. 22:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!