Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy reagálnál, ha megtudnád,...

Hogy reagálnál, ha megtudnád, hogy a kamasz fiadnak egy jóval idősebb nővel van viszonya?

Figyelt kérdés
2021. febr. 12. 21:44
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
80%
A laza viszonyon biztos örvendezne sok szülő, ha meg komolyan gondolnák már inkább őrjöngenének. Mondjuk ha több mint 5 évvel idősebb akkor meg is értem.
2021. febr. 12. 22:50
 12/32 anonim ***** válasza:
78%

Nőként és anyaként úgy gondolom, végtelenül elkeseredett, elismerésre és mindenáron pozitív visszajelzésekre vágyó, zavaros lelki világú nő lehet az a valaki, aki egy tacskót a lába közé enged. Így viszont nem nagy szám "levarrni" valakit: nem kunszt a védők és kapus nélkül álló, tök üres kapuba gólt rúgni.

Vissza is adnám a "MILF - licenszemet" ha erre fanyalodnék, de adott helyzetben inkább aggódnék a srácomért ez alapján. 40

2021. febr. 12. 22:56
 13/32 A kérdező kommentje:
Nem 30-as, 8 év korkülönbség, a fiú 17
2021. febr. 12. 22:59
 14/32 anonim ***** válasza:
83%
8 év nekem beleférne, a 18nál már mentőt hívnék magamhoz:D (#12 vagyok)
2021. febr. 12. 23:01
 15/32 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem az egyáltalán nem vészes. Legalábbis én 17 évesen oda meg vissza lettem volna egy huszonévesért.

Biztos rosszul vagyok bekötve, mert most olyasvalaki tetszik, aki meg 6 évvel idősebb nálam.

20F

2021. febr. 12. 23:18
 16/32 anonim ***** válasza:
27%
#1 pont erre gondoltam, nagyon tud az öcskös
2021. febr. 12. 23:22
 17/32 anonim ***** válasza:
33%
mármint első válaszoló vagyok
2021. febr. 12. 23:22
 18/32 anonim ***** válasza:
18%
Én örülnék neki és büszke lennék rá,hogy olyan a fiam kisugárzása,amivel egy idősebb lányt/nőt is megtudott hódítani.
2021. febr. 13. 00:08
 19/32 anonim ***** válasza:
79%

Az a helyzet, hogy kénytelen vagy beletörődni. Nem kezdheted el tiltani, mert akkor csak ellöknéd magadtól, rosszabb esetben meg meg is utálna, hogy milyen "rossz, szemét" szülő vagy és te csak "rosszat" akarsz neki. Tudom, hogy nem így van, de egy kamasznak ezt nagyon nehéz elmagyarázni, hogy fel is fogja, főleg ha szerelmes. Egy idősebb nő pedig egy kamasz fiút simán úgy az ujja köré tud csavarni, hogy teljesen ellened forduljon, ha rossz lépést csinálsz.

Nálunk ez családon belül megtörtént eset. Nagynéném fia egy 10 évvel idősebb nővel került össze, aki olyan szinten kiforgatta a srácot magából, hogy a saját anyja ellen fordította. Szóval, ha netalántán a te fiad is egy ilyen kígyóval akadt volna össze, semmiféleképpen ne ellenezd, vagy kezd el tiltani, mert abból katasztrófa is lehet. Inkább támogasd, mutasd azt, hogy elfogadod, ha úgy dönt, hogy bemutatja. Az ellenszenved ne mutasd ki. Inkább adj neki tanácsokat, hogy azért védekezzenek, meg ilyenek, ha kell én is azt mondom inkább vedd meg neki a gumit is.

2021. febr. 13. 01:07
 20/32 anonim ***** válasza:
72%

Én inkább azon gondolkoznék el, hogy miféle nőnek kell egy 17 éves gyerek :) tuti beteg a csaj. Ha kicsit idősebb lenne a fiú, de ugyanúgy 8 év lenne a különbség, az oké, de így ...:D

13 éves koromban sem bírtam a 17 évesekre férfiként nézni, nem még idősebb koromban... :D

27/N

2021. febr. 13. 01:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!