Hogy reagálnál, ha a lányodnak idősebb barátja lenne?
Nyilván nem örülnék, de azért ez egy fokkal jobb, mintha a 15-16 éves lányomat akarná egy 10 évvel öregebb.
Azon lennék, hogy megismerjem. Ha viszont "bemutatni se lehet", mert olyan vagy nyilvánvalóan nem "tisztességesek" a szándékai, és ezért nem akar, akkor megpróbálnám finoman, nem letámadva észre téríteni a lányt, hogy ne hagyja magát kihasználni.
Kérdező én nem értem a kérdésedet. Olyan felhanggal tetted fel, mintha legalábbis a 15 éves lányodat egy 40 éves pasi környékezte volna meg.
Az én lányom és a férje között 15 év van. Akkor most ki kellene akadnom?
Mivel a lanyom nem a tulajdonom, ezert igyekeznek jo kepet vagni a dologhoz. Az o dontese, az o elete. Egy 18 eves embernek mar nem a szulei iranyitjak a parkapcsolatait. Egyebkent egy 18-28 eves parositas ha nem is idealis de nem akkor problema.
Ha mondjuk egy 50 evessel akarna osszeallni akkor az biztosan nem tetszene, de megtartanam magamnak a velemenyem.
Aggódnék egy kicsit,de mivel 3 felnőtt gyerekem van,tisztában vagyok vele,hogy egy 17-18 éves felnőtt/ kamasz szerelmi életébe nem lehet beleszólni.
Én nagyon örülök neki,hogy bizalmas,szinte baráti kapcsolatom van mindegyikkel . Nem hazudoztak vagy titkolóztak a barátaik/barátnőikkel kapcsolatban . Én 18 évesen pont abban a korban voltam,amikor anyám képébe röhögtem volna,ha meg akar tiltani valamit .
Én 18 éves voltam,mikor párom éppen a 28-at töltötte.
Immáron 8. éve vagyunk együtt 2 gyerkőccel.
Anyám szerintem köpni-nyelni nem tudott,olyan gyorsan történt minden.
Egyetlen rossz szót vagy tiltást nem intézett még felénk,de oka sincs rá.Párom nagyon sokat segít,ha tud és ezt ők is tudják. Nagyanyám mindig azt mondja,hogyha tehetné,lecsapná a kezemről :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!