Hogy reagálnál, ha a lányodnak idősebb barátja lenne?
Ugyan nem Ezüstpatak vagyok, de teljesen egyetértek vele.
Egy 17 éves lány még gyerek, tanul és tanulás előtt áll. Nem a tartós párkapcsolatra koncentrál, és nem is ez az elvárható. Egy 27 éves meg már alapesetben túl van a tanulmányain, lediplomázott, vagy valami mást tanult és dolgozik. Más életszakaszban vannak. 25 és 35 között már kisebb a jelentősége a 10 évnek, mint 17 és 27 között.
Persze kivételek lehetnek, én sem tudok mást írni, de nem jellemző, és felesleges erőltetni. Egy 17 éves maradjon fiatal, éppen nővé váló XX kromoszóma, nem kell felnőttet játszania, mert nagyon ráér még.
Köszönöm Trollnok! :-) Így igaz!
Persze, hogy szeretheti. De ilyen fiatalon még nagyon befolyásolható az ember és nem biztos, hogy meg tudja különböztetni, hogy mi az, amit ő szeretne valóban és mi az, amit a párja akaratából tesz. Ráadásul szerintem mindenkinek először önállósodnia kellene, nem átrepülni a szülők felügyelete alól egy társ "felügyelete" alá!
Az sem jó, ha a szülők befolyásolják, ezt senki nem mondta.
Egy 17 éves lány tanuljon! Optimális esetben kerüljön el otthonról. Éljen albérletben vagy kollégiumban. Dolgozzon egy picit. Tanulja meg beosztani az idejét és a pénzét. Tudjon meg minél többet önmagáról és a világról. Próbáljon ki minél több mindent, hogy megtudja mire képes. Hogy aztán pár év múlva ne itt kérjen segítséget mikor a férje semmibe sem nézi és ő ezt el is hiszi neki.
Persze ez mellett lehet barátja is. De az ne olyan legyen, aki már kiélte magát és már nyugalomra, otthonra, családra vágyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!