Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális ez? Hogy így elküldi...

Normális ez? Hogy így elküldik és elveszik a netet?

Figyelt kérdés

Van egy haverom akinek a szülei minden nap lehet hétvége szünet vagy hétköznap korán elküldik aludni.

Hétközben 10 órától elveszik a netet és le kell feküdnie

Hétvégén pedig ez kitolodik 11-ig de ugyan az a helyzet.

Akiről beszélek egy 15 éves fiú

2021. márc. 27. 12:24
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
63%
Miért ne lenne normális?
2021. márc. 27. 12:27
 2/37 anonim ***** válasza:
71%
Normális. Nem kell már éjszaka is a neten lógni! Nincs más elfoglaltságotok?? Mondjuk fogni egy könyvet és olvasni?
2021. márc. 27. 12:28
 3/37 savanyújóska ***** válasza:
84%
Nekem is ez volt, alapvetően maga tény, hogy 10-11-kor elmegy aludni normális, egy 7 órás keléshez kell ennyi alvás. Ami nekem problematikusann, hogy ezt hogy érik el, nekem amióta nincs ilyen (16-17 éves korom óta kb.) folyamatos küzdelem időben lefeküdni, mert nyilván amint kiszabadultam, egyből f1-ig vagy tovább voltam fent, dafke csakazértis alapon. Illetve nem tudom milyen a viszonya a számítógéppel, engem nagyjából 6 éves korom óta az átlagnál jobban érdekel, és noha nem vagyok egy hackerzseni, de mai napig informatikában dolgozom, viszonylag specifikus területen, és pl. engem mindig nagyon rosszul érintett, amikor kihúzták a netet. (Teljesség kedvéért, ez nálunk nem volt mindig az alap, főleg akkor esett meg, amikor 1-2-ig elolozgattam amúgy.) Szóval abban nem törnék pálcát, hogy normális, vagy nem normális, de abban biztos vagyok, hogy ha egyszer megszűnik a helyzet, lesz mire odafigyelnie, hogy ne essen át a ló túloldalára. Meg egyébként az egész attól is függ, ő hogyan éli meg, ha ezt szokta meg, és nem zavarja, akkor igen, normális, akkor is, ha nekem csak elolvasva is felmegy a vérnyomásom, mert alapvetően nem tesz vele rosszat, hosszú távon sem.
2021. márc. 27. 12:36
 4/37 anonim ***** válasza:
79%
Mert mi az, amit 10-ig nem tud elvégezni? Átnetezné az estét gondolom, másnap meg zombi. Nyilván ismerik a szülei.
2021. márc. 27. 12:37
 5/37 anonim ***** válasza:
51%
Abban a családban ez a normális. Másik családokban más a normális.
2021. márc. 27. 12:40
 6/37 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem normális... talán nem a legjobb módszer, de szerintem normális kompromisszum. Anno nekem is így volt és ez nem hátráltatott abban sem, hogy ma fejlesztőként tudjak dolgozni.
2021. márc. 27. 12:40
 7/37 anonim ***** válasza:
73%
Teljesen OK.
2021. márc. 27. 12:48
 8/37 anonim ***** válasza:
75%
Igen, sőt ez a normális, ha már èjjel is netezne. Kollèganőm gyerekei egész èjjel neteznek, dèlben kelnek. Persze így az Online óràkról lemaradnak, és megy a rinya, hogy bukàsra àllnak
2021. márc. 27. 12:56
 9/37 anonim ***** válasza:
71%

Normális.

Mertbtudják h másképp hajnalig a netenblógna és k3ptelen le ne figyelni másnap az online oktatáson.

Aztán ide írná ki a házi feladatotch oldjqk meg mások... Mert állítólag a tanár nem magyaráqzta el....

Tucatszám vannak ilyenek naponta itt...

2021. márc. 27. 13:02
 10/37 anonim ***** válasza:
55%
Normalis!
2021. márc. 27. 13:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!