Mit találják ki hogy szüleim elengedjenek?
Biztos most megfogtok kövezni... De viszont muszáj
18 éves vagyok 3hét múlva 19
Minden héten barátomnál alszok heti egyszer de úgy hogy azt mondom nekik barátnőmnél alszok mert nem engednek el hogy ott aludjak csak hogy találkozzak vele napközben és így mondták minden héten alszol barátnődnél mert ők úgy tudják és hogy akkor a következő héten nem alszol sehol és ezt be is kell tartani.. barátom barátai rendeznek egy húsvéti bulit Pesten 3napos és oda nagyon elszeretnék menni de mit találjak ki?
Ha elmondanám az igazat biztos nem engednének el 3napra sehova se
Egyébként senkinek se szoktam soha hazudni de enis boldog akarok lenni és így kénytelen vagyok ..
Vírus van, te szerencsétlen.
Te "csak" bulizgatni akarsz, oké, majd anyád meg belehal, ha hazaviszed a covidot.
Plusz tudod te, hányan vesztették el a munkájukat, többek között azért is, mert sok id.ta képtelen megülni a sggén???
Tehát azért mert a kanod zsernyák, azt hiszed, megúszhatod?
Menj csak, remélem, anyudék rájönnek és kiverik a balhét. Hlye, éretlen kis liba vagy, plusz ha lebuktok, és a rendőr fiúkád mégsem tudja elsimítani, akkor a szüleid kapják meg a csekket, nekik kell kifizetni.
Tisztázzuk 1. büntetni nem fognak mert barátom rendőr
Mondjuk nálunk szilveszteri buli miatt kettő is repült...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!