Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lányos anyukák!Ti ezt hogy...

Lányos anyukák!Ti ezt hogy kezeltétek?

Figyelt kérdés

A lányom elém állt azzal,hogy szeretne tangát hordani,és mindenhol szeretne szőrtelen lenni.Eddig csak a lábát,hónalját szőrtelenítette.A ti lányotok hány éves korától csinálja ezeket?

Nem akarok semmit tiltani,mert úgyis megcsinálja,és legközelebb már semmit nem fog nekem elmondani.

tegnap 22:42
 1/7 anonim ***** válasza:
10%

Miért f@snak ennyire a szülők a saját gyereküktől, hogy úgyis megcsinálja? Ezt sosem értettem.

Szülői tekintély ismerős szó?

tegnap 22:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy...akarja csinálja.
tegnap 23:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

#1 Miért, nem csinálja meg úgyis titokban? Ha alapból borotvál, vagy valami olyat használ, amit otthon magának tud, akkor fürdés előtt egyel több területet szőrtelenít. Ha van zsebpénze, megveszi, ami kell. Ha nincs, akkor használja anyu-apu borotvaját.(Ami nem higiénikus)

Szerencsére nem mindenki olyan agyhalott, hogy tekintélyelvűsködjön, mintha az érne valamit HOSSZÚTÁVON. (Ér valamit hosszútávon alatt értsd azt, hogy beválik, és aztán nem szakítja meg veled a kapcsolatot a gyerek, meg jóba lesztek, ha már felnőtt)

Kérdező:

Én 12 évesen kezdtem szőrteleníteni, egy éven belül már mindenhol, meg már volt pár tangám.

Anyám elég lazán kezelte.

Egyébként ennek nem kell különösebb jelentőséget tulajdonítani. Annyi idősen, mint amikor én kezdtem ezeket, a többség a tesi öltözőben lesi el a többitől, onnan veszi át. Ez ilyen lányok menőznek egymásnak kategória.

Nálam pl kilenc év telt el a szüzesség elvesztése meg a tanga+teljes szőrtelenítés kezdete között, ha ezen aggódsz.

tegnap 23:22
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
De most ez milyen beszélgetés volt? Mármint a tangát még értem, azt úgyis te veszed neki, de hogy jutott eszébe arról beszámolni, hogy mit akar borotválni?
tegnap 23:27
 5/7 anonim válasza:

A lányom még csak 8, de a fanszőrzete már zavarja...

Én még valamikor általánosban kezdtem tangát hordani, mert gáz volt ha valakin sima bugyi van, pedig utáltam! Szőrteleníteni középiskolában kezdtem csak.

Mindent meg lehet normálisan beszélni és jó megoldást találni

ma 00:10
 6/7 anonim ***** válasza:

#5 Nyolc évesen fanszőrzet? :D:D:D

Kérdező, attól függ, hány éves... ha csak megy a csordával, az gáz. Ha csak próbálgatja, mi hogy működik, hát istenem, ezen is túl kell esni.

ma 00:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Lányom 14 éves kora óta csak tangát visel. Ő is szörteleníti magát.
ma 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!