Esetleges fóbiátokat hogy kezeltétek mikor anyukák lettetek?
A pókfóbiámat sikeresen kezeltem. Vagyis hát csak egyszerűen elmúlt az a nagy rettegés, a fiam sem fél tőle.
De...a darazsak, méhek, lódarazsak... Na ezt én sem tudom kezelni. Alapból tartok tőlük, de mióta van 2 gyerekem (2,5 éves, 7 hónapos), hát komolyan...tavasztól őszig rettegek, nehogy megcsípje őket. :((( Én is szeretnék valami ötletet, mert nem akarok pánikolni hónapokig. Neten olvasgattam, hát lódarázs ellen semmi nincs. :(
Nekem is pókfóbiám van, ugyanúgy, mint nálad, korábban én is lefagytam, csak a pókot lestem, képes voltam elsírni magam.. mindig valakinek el kellett távolítania.. Nem mondom, a nagyobb példányok ma is komoly gondot okoznak, de a kisebbek, vagy pl. kaszáspók már nem annyira. Persze csak ha a falon látom. :) Ha rám mászna, akkor lenne sikítás.
Igazából úgy érzem, jobb lett a helyzet, bár hogy mitől, nem tudom. Talán mostmár az van bennem jobban, hogy a fiam előtt ne mutassam ki, vagy hogy őt védjem meg elsősorban, ne én pánikoljak? Nem tudom :)
Viszont tériszonyom sosem volt korábban, mióta szültem, azóta iszonyat módon van. Tapasztalta más is már?
6-os!
Igen, nekem is azóta van tériszonyom.
Sőt. Nekem még az első terhességem alatt ha vért vettek, nem érdekelt. De amióta az első gyereket szültem, komolyan mondom, nagyon fáj , amikor vért vesznek...Olyan, mintha szülés óta nehezebben bírnám a fájdalmat. :S
köszi a válaszokat, igazából nem nagyon nyugtattatok meg :)
én attól félek hogy egy ilyen kikelés és pánik során bántani fogom a fiam. elejtem, megütöm, vagy a babakocsit elengedem és elgurul valamerre...stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!