Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit találják ki hogy szüleim...

Mit találják ki hogy szüleim elengedjenek?

Figyelt kérdés

Biztos most megfogtok kövezni... De viszont muszáj

18 éves vagyok 3hét múlva 19

Minden héten barátomnál alszok heti egyszer de úgy hogy azt mondom nekik barátnőmnél alszok mert nem engednek el hogy ott aludjak csak hogy találkozzak vele napközben és így mondták minden héten alszol barátnődnél mert ők úgy tudják és hogy akkor a következő héten nem alszol sehol és ezt be is kell tartani.. barátom barátai rendeznek egy húsvéti bulit Pesten 3napos és oda nagyon elszeretnék menni de mit találjak ki?

Ha elmondanám az igazat biztos nem engednének el 3napra sehova se

Egyébként senkinek se szoktam soha hazudni de enis boldog akarok lenni és így kénytelen vagyok ..

2021. márc. 26. 10:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
18%
Nem csak buliban lehet elkapni a vírust.
2021. márc. 26. 11:53
 12/24 anonim ***** válasza:
18%
Nőként nem szeretnék 3 napig mosdatlanul, ugyanabban a ruhában, elkenődött sminkkel, kialvatlanul viháncolni, az tuti.
2021. márc. 26. 11:58
 13/24 A kérdező kommentje:
13as ez nem 0-24 buli este alszunk akkor így mondom összejövetel
2021. márc. 26. 12:10
 14/24 A kérdező kommentje:
Voltunk már ott és van zuhanyzó minden szobába ágy stb
2021. márc. 26. 12:11
 15/24 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem felejtsd el, pont az hiányzik neked hogy rájöjjenek hogy hazudozol plussz kiküldik nekik a több 100.000 forintos csekket a karantén megszegéséért .3 napos bulinál nagy az esély hogy valaki bejelenti a hatóságoknak, húsvétkor meg még jobban odafigyelnek majd.
2021. márc. 26. 12:18
 16/24 Savlekotő ***** válasza:
72%
És mikor már voltál ott akkor is hazudtál otthon valamit? 20 évesen 26 évesen is hazudni fogsz mindenről,vagy végre fel vállalod magad a kapcsolatodat be le állsz a konfliktusba hogy felnőtt nő lettél igényekkel saját élettel,a sunnyogás bujkálás helyett? Mert gondolom anyuka apuka még azt hiszik szüzike is vagy,miközben nyakamat rá h megoldjátok nappal is ha arról van szó.. Az ilyen hazugság vár szokott később jól beomlani és az eleve szar viszony még szarabb LESZ.
2021. márc. 26. 12:19
 17/24 anonim ***** válasza:
65%
3 napos bulira még az engedékenyebb szülő is alaposabban utána jár. Ehhez én szülőként már kérnék címet, mások elérhetőségét is, azért mégis nah. Ha a 4.napon se jön haza a gyerekem csak tudjam, hol kinél keressem. Kamuból ezt megoldani neked is nagy felelőtlenség.
2021. márc. 26. 13:08
 18/24 A kérdező kommentje:

Tisztázzuk 1. büntetni nem fognak mert barátom rendőr

2.tudják van barátom ismerik is

3.ha már egy éjszakára elmegyek barátnőmhöz egyből cím és üzenet

4. A buli akkor úgy mondom nem igazi buli hanem ilyen találkozó és 3napig leszünk ott mindenkinek külön szobája van úgymond akkor mint egy kirándulás este alszunk

2021. márc. 26. 14:06
 19/24 anonim ***** válasza:
96%

"1. büntetni nem fognak mert barátom rendőr"

Erre azért ne vegyél mérget a patikában!

(Már azzal is, hogy ezt leírtad szar helyzetbe hoztad)

2021. márc. 26. 14:15
 20/24 anonim ***** válasza:
91%
Akkor mennyél, remèlem lebuksz és elveszíted a megbízhatóságod a szüleid előtt .Mondjuk nekik se egy jó pont hogy egy hazudozó buta lányt neveltek.
2021. márc. 27. 12:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!