Biztos most megfogtok kövezni... De viszont muszáj
18 éves vagyok 3hét múlva 19
Minden héten barátomnál alszok heti egyszer de úgy hogy azt mondom nekik barátnőmnél alszok mert nem engednek el hogy ott aludjak csak hogy találkozzak vele napközben és így mondták minden héten alszol barátnődnél mert ők úgy tudják és hogy akkor a következő héten nem alszol sehol és ezt be is kell tartani.. barátom barátai rendeznek egy húsvéti bulit Pesten 3napos és oda nagyon elszeretnék menni de mit találjak ki?
Ha elmondanám az igazat biztos nem engednének el 3napra sehova se
Egyébként senkinek se szoktam soha hazudni de enis boldog akarok lenni és így kénytelen vagyok ..
Járvány van, ne mászkálj sehova, őket is beszéld le a buliról.
2021. márc. 26. 11:01
2/24 anonim válasza:
Húsvéti buli? Mik vannak...
2021. márc. 26. 11:06
3/24 Laylah válasza:
Ha megy a barátnőd is, akkor mondhatod azt, hogy vele mész... Féligazság.
2021. márc. 26. 11:08
4/24 anonim válasza:
Sok élettelen már írja is hogy nem szabad bulizni
2021. márc. 26. 11:10
5/24 anonim válasza:
Biztos jó nyuszidiszkó lesz!
2021. márc. 26. 11:11
6/24 anonim válasza:
Én mindig attól kéredzkedtem el, aki engedékenyebb volt. Nevelő anyám sose engedett sehová, nevelő apám mindig elengedett, mert megbízott bennem és tudta,hogy felelősség teljes vagyok, nem csinálok hülyeséget, meg volt szabva,hogy hányra kell otthon legyek és volt, hogy elengedett 2 napra is a barátomhoz, tudta mindig,hogy hol vagyok. Ez fontos szerintem, mert bármi törtenhet kell tudni, hogy hol vagy. De ez nem most volt. Ebben a helyzetben otthon kellene maradni,hogy valahogy legyen már vége a vírusnak. Na de bíztos, hogy szüleid közül egyik engedékenyebb.
2021. márc. 26. 11:15
7/24 Savlekotő válasza:
Ha így rettegsz a szüleidtől ott komoly problémák vannak családon belül,pandémiába meg ne bulizzatok..
70F
2021. márc. 26. 11:19
8/24 anonim válasza:
Én szeretek és tudok is bulizni, de nekem 3 nap buli sok lenne.
Neked is elég lesz, ha egyik nap elmész, másnap meg este hazamész.
Ennyit a barátnődre lehet kenni.
2021. márc. 26. 11:22
9/24 anonim válasza:
Most komolyan, én a rohadt korlátozások miatt elvesztettem a munkámat, a szakmában nem is fogok elhelyezkedni, amíg ez az egész tart, úgyhogy nagyon kérlek, ne menj bulizni, mert az ilyenek miatt is terjed a vírus. Nekem meg lassan nincs mit ennem.
2021. márc. 26. 11:25
10/24 anonim válasza:
Ha nem lenne vírus azt mondanám, hogy szard le és meny el. Megállítani úgysem tudnak és elmész es felhívod őket, hogy ekkor akkor jösz. De mivel vírus vam igy azt mondom, hogy ne menj. Megfertőződhetsz majd rákened a vírust a szüleidre és stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!