Normális, hogy anyu nem enged be a városba a vírus miatt, mikor ő is jár be nap, mint nap?
Figyelt kérdés
Egy kis 2000 fős faluban élünk. Nincs itt senki barátom, vagy valaki akivel néha kimozdulnék. Skype-on beszélek barátokkal, meg facen, de az édes kevés. Néha egy barátnőm eljön hozzánk. 17 vagyok, lassan 18 leszek, de a szociélis életem nulla. Nem panaszkodom, mert minden tanuló ilyen heyzetben van most és kezdem megszokni az online oktatást is. Viszont anyám betegesen fél és nem enged még a városba se. Ha azt mondom, hogy egy parkban találkozok barátokkal (ami így is lenne), azt sem engedi. Boltba se mehetek be, maximum vele. Bezzeg ő is jár naponta dolgozni, bevásárolni stb.2021. márc. 22. 11:38
61/63 A kérdező kommentje:
Csak már bosszantó, hogy mindenki ijesztegetti az embereket a halálozásokkal, mikor más bajban is épp úgy haltak meg és meg is fognak halni emberek. Van covid, ezt nem tagadom (mondta, hogy tagadom?), csak számomra nem akkora agond, mint ahogy azt beállítják és amilyen korlátozásokat szabnak. Maradjon ottho aki félti magát, a beteg, a nyugdíjás, de nehogy mi maradjunk azért négy fal között, hogy ők biztonságban mászkeráljanak.
2021. márc. 23. 17:10
62/63 A kérdező kommentje:
(bocsi az elírások miatt, nem mindig reagál jól a bilentyűzetem)
2021. márc. 23. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!