Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy anyu nem enged...

Normális, hogy anyu nem enged be a városba a vírus miatt, mikor ő is jár be nap, mint nap?

Figyelt kérdés
Egy kis 2000 fős faluban élünk. Nincs itt senki barátom, vagy valaki akivel néha kimozdulnék. Skype-on beszélek barátokkal, meg facen, de az édes kevés. Néha egy barátnőm eljön hozzánk. 17 vagyok, lassan 18 leszek, de a szociélis életem nulla. Nem panaszkodom, mert minden tanuló ilyen heyzetben van most és kezdem megszokni az online oktatást is. Viszont anyám betegesen fél és nem enged még a városba se. Ha azt mondom, hogy egy parkban találkozok barátokkal (ami így is lenne), azt sem engedi. Boltba se mehetek be, maximum vele. Bezzeg ő is jár naponta dolgozni, bevásárolni stb.
2021. márc. 22. 11:38
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 A kérdező kommentje:

Én sem szeretnék megbántani senkit, de a közvetlen környezetemben nem is ismerek covidost. Akikről betig hallottam, lázzal, náthával átvészelték (60+os nyugdíjasok)

Nem hinném, hogy olyan nagy a baj, mint ahogy beállítják.

2021. márc. 22. 17:27
 42/63 anonim ***** válasza:
30%
Mivel burokban tartanak elhiszem h igy látod. Olvasgasd MOK nyilatkozatait, közleményeit, gondolom ők jobban tudják mi van mint te.
2021. márc. 22. 20:13
 43/63 anonim ***** válasza:
63%

Én annyira kiváncsi lennék, hogy akik a "végét" várják ennek a helyzetnek azok, hogy képzelik el? Covid pajti felveszi a kalapját aztán bejelenti, hogy nah sziasztok, elmentem? :D ez a vírus nem fog menni sehova, megtanulsz majd vele együtt élni mint a többivel. Vírusok voltak, vannak és lesznek.

És hogy ne legyek teljesen off:

Nem, nem normális, hogy anyukád nem enged találkozni a barátaiddal, bár nem értem miért nem akkor mész mikor dolgozik.

2021. márc. 22. 23:38
 44/63 anonim ***** válasza:
21%
43, mier, nyaron nem ugy volt?
2021. márc. 22. 23:47
 45/63 anonim ***** válasza:
14%
Akkor is volt, vagy szerinted elment a bahamákra nyaralni?
2021. márc. 22. 23:53
 46/63 anonim ***** válasza:
hat szerintem volt, de errol Orbit kerdezd, o felejtkezett meg nyaron rola 😯
2021. márc. 23. 02:46
 47/63 anonim ***** válasza:
34%

Én sem szeretnék megbántani senkit, de a közvetlen környezetemben nem is ismerek covidost.

Örülj neki. 17 évesen ne akard itt osztani az észt. NEkem halt meg rokonom, ügyfelem, lakótrásunk a házban, gyerekem tanára, könyvelő kolléga több is. És csak 44 vagyok, a halottak is mindg 50 alatt.

Uncsi, hogy a politika kategóia már ezzel van tele, hogy ott osztjátok az észt és lázítatok, most már ide is bejöttök ilyen mesékkel, ami valójában semmi másról nem szól, nincs kérdés, előbb-utóbb eljuttok ide, hogy hiszti az egész. Anyu ápolónő, szerintem baromira örülnének neked segédápolóként.

2021. márc. 23. 07:01
 48/63 anonim ***** válasza:
55%

47-es úgy látom szövegértési gondjaid vannak,egyáltalán nem ész osztásról szólt a kérdés.

Egyébként a 40-eseknél magas a halálozási arány Covid nélkül is.

Én 48 vagyok de az elmúlt 4 évem olyan volt,hogy azt hittem vége nekem is és nem kell hozzá Covid.

2021. márc. 23. 07:05
 49/63 anonim ***** válasza:
54%
Aranyos hogy a kérdező nem hisz a covidban mert még nem látott beteget. Nekem tegnap is meghalt egy fiatal ismerősöm benne. Más baja nem volt.
2021. márc. 23. 07:07
 50/63 anonim ***** válasza:
34%
49-es akkor az nem a Covidba halt meg,ez csak a jéghegy csúcsa és te se hiszed el.
2021. márc. 23. 07:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!