Normális, hogy anyu nem enged be a városba a vírus miatt, mikor ő is jár be nap, mint nap?
Én sem szeretnék megbántani senkit, de a közvetlen környezetemben nem is ismerek covidost. Akikről betig hallottam, lázzal, náthával átvészelték (60+os nyugdíjasok)
Nem hinném, hogy olyan nagy a baj, mint ahogy beállítják.
Én annyira kiváncsi lennék, hogy akik a "végét" várják ennek a helyzetnek azok, hogy képzelik el? Covid pajti felveszi a kalapját aztán bejelenti, hogy nah sziasztok, elmentem? :D ez a vírus nem fog menni sehova, megtanulsz majd vele együtt élni mint a többivel. Vírusok voltak, vannak és lesznek.
És hogy ne legyek teljesen off:
Nem, nem normális, hogy anyukád nem enged találkozni a barátaiddal, bár nem értem miért nem akkor mész mikor dolgozik.
Én sem szeretnék megbántani senkit, de a közvetlen környezetemben nem is ismerek covidost.
Örülj neki. 17 évesen ne akard itt osztani az észt. NEkem halt meg rokonom, ügyfelem, lakótrásunk a házban, gyerekem tanára, könyvelő kolléga több is. És csak 44 vagyok, a halottak is mindg 50 alatt.
Uncsi, hogy a politika kategóia már ezzel van tele, hogy ott osztjátok az észt és lázítatok, most már ide is bejöttök ilyen mesékkel, ami valójában semmi másról nem szól, nincs kérdés, előbb-utóbb eljuttok ide, hogy hiszti az egész. Anyu ápolónő, szerintem baromira örülnének neked segédápolóként.
47-es úgy látom szövegértési gondjaid vannak,egyáltalán nem ész osztásról szólt a kérdés.
Egyébként a 40-eseknél magas a halálozási arány Covid nélkül is.
Én 48 vagyok de az elmúlt 4 évem olyan volt,hogy azt hittem vége nekem is és nem kell hozzá Covid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!