Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy anyu nem enged...

Normális, hogy anyu nem enged be a városba a vírus miatt, mikor ő is jár be nap, mint nap?

Figyelt kérdés
Egy kis 2000 fős faluban élünk. Nincs itt senki barátom, vagy valaki akivel néha kimozdulnék. Skype-on beszélek barátokkal, meg facen, de az édes kevés. Néha egy barátnőm eljön hozzánk. 17 vagyok, lassan 18 leszek, de a szociélis életem nulla. Nem panaszkodom, mert minden tanuló ilyen heyzetben van most és kezdem megszokni az online oktatást is. Viszont anyám betegesen fél és nem enged még a városba se. Ha azt mondom, hogy egy parkban találkozok barátokkal (ami így is lenne), azt sem engedi. Boltba se mehetek be, maximum vele. Bezzeg ő is jár naponta dolgozni, bevásárolni stb.
2021. márc. 22. 11:38
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
73%
Azert kell bemennie “járványhelyzetbe” baratokkal talalkozni, mert az ember szociális lény, szüksége van erre. 2 hetig oke otthon ülni, de mostmar az egy évet is túlléptük, es pl bocsi, de en nem fogok itthon megkattanni. Inkabb azt kerdezd meg, hogy a 80 eves nagyika mi a szart csinal folyton a buszon, ne azt hogy egy 18 eves megy talalkozni a barátaival. Ne tolunk legyen mar elveve minden lehetőség, ugyh kozbe akinek otthon kene maradnia az meg vígan vándorol mindenhova. Uljetek otthon akkor ti meg 10 évig, en fix nem fogok. 😋
2021. márc. 22. 15:59
 32/63 anonim ***** válasza:
28%

Miért ülne otthon mindenki 1 éve? Nyáron semmi nem volt, étterembe is lehetett járni (beltérre is), nyaralni, stb.

Milyen egy éve tartó folyamatos korlátozásról beszélnek sokan? :D

2021. márc. 22. 16:03
 33/63 anonim ***** válasza:
75%
Na az kellett volna meg, hogy nyaron is otthon uljek. Igen, lementunk Balatonra, de egy buliba se voltam, mivel nem volt semmi, meg a szabadtéri helyeket is bezárták. Szoval 12 hónapból 2ben tudtam ezt-azt csinalni, amugy a többiben a boltba is gazmaszkba kell mennem, es barátaimmal se talalkozhatnek a gyk-sok szerint. Koszi. XD
2021. márc. 22. 16:07
 34/63 anonim ***** válasza:
17%
Kérdező, anyukád dolgozni jár be nem poénból. Vállalj te is diákmunkát, akkor beengedne a városba...
2021. márc. 22. 16:26
 35/63 anonim ***** válasza:
28%

31es nemrég halt meg az egyik ismerősöm 19 éves volt. Másik 20 éves talán most már lejöhet a lélegeztetőről. Rokon 7 hónapos kislánya 1 hete az intenzíven. Apukám kollégája egy hónapja halt meg, 30 éves se volt.

Most már nem az idősebbeket veszélyezteti leginkább.Engem nem érdekel, menjetek, de ha betegek lesztek eszetekbe ne jusson mentőt hívni, ne foglaljátok el a helyet a kórházban, intézzétek el otthon. Aki ilyen felelőtlen, nem érdemli meg az ellátást.

2021. márc. 22. 16:34
 36/63 anonim ***** válasza:
74%
Hát 35-ös akkor ez nálad érdekes,mert az én környezetemben a Covid gyakorlatilag átsöpört,mint egy pár napos nátha,egyetlen ismerős volt,aki nehezen ment át rajta egy cukorbajos,de egyébként semmi nem volt.
2021. márc. 22. 16:38
 37/63 anonim ***** válasza:
70%

35-os: Oki.

36-os: igen amugy, érdekes hogy napi 200 ember hal meg, de nekem még olyan ismerősöm sincs aki csak ELKAPTA volna a koronát. olyan volt, akire ramondtak hogy ez biztos koronas, de mondta hogy o amikor megfazik, akkor se erez ízeket, akkor is köhög stb. szoval szerintem sok olyan ember van aki a nathat keveri ezzel a fszsaggal. mindig csak hallom, hogy ez meg az meghalt, de konkretan nem ismerek senkit, aki tenyleg. biztos igazak a számok?☹️

2021. márc. 22. 16:46
 38/63 anonim ***** válasza:
43%
Érdekes lenne mivel Magyarországon 10000000-an vagyunk,abból 200000 az ötöde,magyarán ezek a számok röhej,de a legtöbb beveszi!
2021. márc. 22. 16:51
 39/63 anonim ***** válasza:
80%

Nevetséges, hogy MASZKBAN, szabadtéren, nem találkozhat egy barátjával. Igen, zombiapokalipsztist fog előidézni, ki fogja irtani a lemenő-felmenő rokonságát is. Azért kezd az egész nagyon durva tömeghisztériává alakulni.

Hétvégente el szoktam menni heti bevásárlást tartani hipermarketbe, és nagy ritkán találkozom egy-egy barátommal a városban, szabadtéren, maszkban, WOW! Komolyan, ha ez az egész helyzet még két évig eltart, akkor két évig nem talákoztok senkivel? Egyetértek azzal, hogy szükség van korlátozásra, a maszkkal sem volt soha problémám, házibulikba sem megyek, na de ez a jajveszékelés, hogy ha valaki maszkban átlépi a küszöbét, akkor az egyenlő azzal, hogy lélegeztető-gépre kerül az egész családja, már nagyon durva.

35-ös, ha 7 hónapos kisgyerek lenne intenzíven, elmondanák az operatív törzs tájákoztatóján, és tele lenne vele a média is.

2021. márc. 22. 17:01
 40/63 anonim ***** válasza:
49%
39es nehogy azt hidd.Elég sok mindent nem mond el az aperitif törzs. Magyarán színjáték a nagy része. Nem egy gyerek van intenzíven, és egy kivételével mind 6 év alatti. És nem, nincs elég egészségügyi dolgozó. Hidd el. Ott dolgozom.
2021. márc. 22. 17:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!