Normális, hogy anyu nem enged be a városba a vírus miatt, mikor ő is jár be nap, mint nap?
48, ó, dehogynem arról szól. Ez megy lassan minden kategóriában. Kitalál egy történetet, ami előbb-utóbb ide lyukad ki.
Ez van az oktatásban, a minap belefutottam egy kérdésbe, ami oda jutott, hogy a kérdező egy idő után leírta, hogy pozitívan ment érettségizni ősszel, a kérdésnek köze nem volt hozzá. Onnantól ment aháború a vírus miatt.
52-es te tudod,hogy nekem mi a szakmám,nem, szóval találkozok bőven Covid pozitív tesztesekkel,semmim nincsen,egyrészt persze értek a védekezéshez,de az nem oltással van.
Hozzáteszem egy kicsit nehezen bogozom ki a válaszaidat,de majd kijövünk.
Az én barátom 45 éves,na annak is minden baja van jelenleg.A 48 éves nő voltam.
53-as NEM VOLT tökegészséges,mert a Covidba,akkor nem halhat bele.
Mondom én találkozom Covid pozitívakkal és olyanokkal akiken csak úgy,ment át mint a nátha,az én környezetembe,még az se halt bele,akin nehezn ment át.
Szóval a kolléganőd csak látszólag volt egészséges.
TÜNETMENTES REJTETT BETEGSÉGE KELLETT,HOGY LEGYEN,ha a Covid elvitte!
55, te hülye vagy, azokkal meg nem érdemes beszélgetni sem, nehogy vitázni.
Én 20 évet dolgoztam az eü-ben, betegség miatt váltottam, ebből 10 volt ITO. Úgyhogy inkább a kollégákkal beszélgetek.
Írtam valahol az orvosi diplomát,valahogy nem emlékszem...
De ne aggódj,amit tudok,azt rajtad nem alkalmazom.
Akkor nem kell a levegőbe baromságokat beszélni, hogy szerinted nem halhat meg senki covidban, meg nincs is covidos mert még nem láttál.
Alá is kéne támasztani valamivel, ami nem megy neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!