Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy anyu nem enged...

Normális, hogy anyu nem enged be a városba a vírus miatt, mikor ő is jár be nap, mint nap?

Figyelt kérdés
Egy kis 2000 fős faluban élünk. Nincs itt senki barátom, vagy valaki akivel néha kimozdulnék. Skype-on beszélek barátokkal, meg facen, de az édes kevés. Néha egy barátnőm eljön hozzánk. 17 vagyok, lassan 18 leszek, de a szociélis életem nulla. Nem panaszkodom, mert minden tanuló ilyen heyzetben van most és kezdem megszokni az online oktatást is. Viszont anyám betegesen fél és nem enged még a városba se. Ha azt mondom, hogy egy parkban találkozok barátokkal (ami így is lenne), azt sem engedi. Boltba se mehetek be, maximum vele. Bezzeg ő is jár naponta dolgozni, bevásárolni stb.
2021. márc. 22. 11:38
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
26%
Már ha egyáltalán igaz,mert ha ilyen hangnemben és tárgyilagosan írsz kizárt,hogy ez volt,maximum egy az a fiatal egy 73 éves volt.
2021. márc. 23. 07:13
 52/63 anonim ***** válasza:
30%

48, ó, dehogynem arról szól. Ez megy lassan minden kategóriában. Kitalál egy történetet, ami előbb-utóbb ide lyukad ki.

Ez van az oktatásban, a minap belefutottam egy kérdésbe, ami oda jutott, hogy a kérdező egy idő után leírta, hogy pozitívan ment érettségizni ősszel, a kérdésnek köze nem volt hozzá. Onnantól ment aháború a vírus miatt.

2021. márc. 23. 07:13
 53/63 anonim ***** válasza:
37%
50, egy tök egészséges 27 éves könyvelő kolléganő halt meg múlt héten a vírus miatt. Nincs túlysúly, semmi. Úgyhogy téríts máshol, köszi.
2021. márc. 23. 07:14
 54/63 anonim ***** válasza:
64%

52-es te tudod,hogy nekem mi a szakmám,nem, szóval találkozok bőven Covid pozitív tesztesekkel,semmim nincsen,egyrészt persze értek a védekezéshez,de az nem oltással van.

Hozzáteszem egy kicsit nehezen bogozom ki a válaszaidat,de majd kijövünk.

Az én barátom 45 éves,na annak is minden baja van jelenleg.A 48 éves nő voltam.

2021. márc. 23. 07:16
 55/63 anonim ***** válasza:
36%

53-as NEM VOLT tökegészséges,mert a Covidba,akkor nem halhat bele.

Mondom én találkozom Covid pozitívakkal és olyanokkal akiken csak úgy,ment át mint a nátha,az én környezetembe,még az se halt bele,akin nehezn ment át.

Szóval a kolléganőd csak látszólag volt egészséges.

TÜNETMENTES REJTETT BETEGSÉGE KELLETT,HOGY LEGYEN,ha a Covid elvitte!

2021. márc. 23. 07:23
 56/63 anonim ***** válasza:
46%

55, te hülye vagy, azokkal meg nem érdemes beszélgetni sem, nehogy vitázni.

Én 20 évet dolgoztam az eü-ben, betegség miatt váltottam, ebből 10 volt ITO. Úgyhogy inkább a kollégákkal beszélgetek.

2021. márc. 23. 07:25
 57/63 anonim ***** válasza:
0%
50 akkor lássuk az orvosi diplomádat.
2021. márc. 23. 08:11
 58/63 anonim ***** válasza:
16%
55 , neked is az orvosi diplomádat lássuk
2021. márc. 23. 08:12
 59/63 anonim ***** válasza:
54%

Írtam valahol az orvosi diplomát,valahogy nem emlékszem...

De ne aggódj,amit tudok,azt rajtad nem alkalmazom.

2021. márc. 23. 08:35
 60/63 anonim ***** válasza:
37%

Akkor nem kell a levegőbe baromságokat beszélni, hogy szerinted nem halhat meg senki covidban, meg nincs is covidos mert még nem láttál.

Alá is kéne támasztani valamivel, ami nem megy neked.

2021. márc. 23. 08:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!