Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy anyu nem enged...

Normális, hogy anyu nem enged be a városba a vírus miatt, mikor ő is jár be nap, mint nap?

Figyelt kérdés
Egy kis 2000 fős faluban élünk. Nincs itt senki barátom, vagy valaki akivel néha kimozdulnék. Skype-on beszélek barátokkal, meg facen, de az édes kevés. Néha egy barátnőm eljön hozzánk. 17 vagyok, lassan 18 leszek, de a szociélis életem nulla. Nem panaszkodom, mert minden tanuló ilyen heyzetben van most és kezdem megszokni az online oktatást is. Viszont anyám betegesen fél és nem enged még a városba se. Ha azt mondom, hogy egy parkban találkozok barátokkal (ami így is lenne), azt sem engedi. Boltba se mehetek be, maximum vele. Bezzeg ő is jár naponta dolgozni, bevásárolni stb.
2021. márc. 22. 11:38
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
36%

És? Akkor évekig üljünk a s.ggünkön otthon munka nélkül, vagy mégis mi az elképzelés?

2021. márc. 22. 12:11
 12/63 A kérdező kommentje:

Nem szarok bele. Direkt ezért nem mennék nagy társaságba, ezért hordom a maszkot már 1 éve az utcán is (pedig ez csak most lett kötelező), ezért alig látogatom a nagyszüleimet stb.

Viszont az ember társas lény, normális körülmények között, távolságot tartva, kevesen szerintem igenis lehetne találkozni. Sokkal egészségesebb mint egy tesco-ban összetömörült nyomor.

2021. márc. 22. 12:12
 13/63 anonim ***** válasza:
37%

9-es én értem mi a gondod,de más téli betegség is elvihet ugyanígy.

Milyen autoimmun betegséged van?Érdekel.

Nekem 9 évesen volt a Shönlein-Henoch purpura 39 éve,senki nem hal bele,egyébként pszichoszomatikus ezt állítom és mára meg a körzeti orvos nem is ismer.

2021. márc. 22. 12:20
 14/63 anonim ***** válasza:
53%
Ő dolgozni jár be hogy eltartson téged.
2021. márc. 22. 12:26
 15/63 anonim ***** válasza:
41%
Ebben a helyzetben érthető. Túlfélt, mert ha nem szállsz tömegközlekedésre, és tényleg csak szabadtéren találkoznátok, az még ok lenne szerintem, de ez egyéni megítélés kérdése. Azért érthető, ha valaki most fél, illetve ha a gyerekét félti, még ha el is túlozza.
2021. márc. 22. 12:28
 16/63 anonim válasza:
55%

Kérdező!

Egyszer-egyszer megengedhetné anyukád, hogy időt tölthess a haverokkal. Természetesen maszkot vennél, és csak szabadtéren lennétek. Beszéld meg vele és hozz fel minimum 3 érvet!

Esetleg szerezz egy FFP2 vagy KN95 maszkot (ilyen fehér és kicsit más alakú) és mondd, hogy olyat vennél fel, ugyanis ezek 95%-ban megvédenek a vírustól.

Btw szerintem túlparázza a helyzetet. Ha egész nap megy otthon a tévé, kapcsolja ki :D

2021. márc. 22. 12:42
 17/63 anonim ***** válasza:
59%
Ő azért megy ki, hogy eltarthasson téged!!!!
2021. márc. 22. 13:21
 18/63 anonim ***** válasza:
30%

Avaly89

Hagyjad, nem fognak fel semmit.

2021. márc. 22. 13:25
 19/63 anonim válasza:
68%

Vagy magát félt vagy téged.

Kemény lefutása van a vírusnak. Pl anyukám, 50 éves nem krónikus beteg és 1 hétig olyan magas láza volt, hogy nem tudod kikelni az ágyból.

2021. márc. 22. 13:26
 20/63 anonim ***** válasza:
39%

Nagyon felelossegteljes fiatal vagy! Nem is rad veszelyes hanem a csaladodra.

En elengednelek, ugy hogy utana ket hetig ki sem johetnel a szobadbol, maradhatsz karantenban

2021. márc. 22. 13:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!