Normális, hogy anyu nem enged be a városba a vírus miatt, mikor ő is jár be nap, mint nap?
És? Akkor évekig üljünk a s.ggünkön otthon munka nélkül, vagy mégis mi az elképzelés?
Nem szarok bele. Direkt ezért nem mennék nagy társaságba, ezért hordom a maszkot már 1 éve az utcán is (pedig ez csak most lett kötelező), ezért alig látogatom a nagyszüleimet stb.
Viszont az ember társas lény, normális körülmények között, távolságot tartva, kevesen szerintem igenis lehetne találkozni. Sokkal egészségesebb mint egy tesco-ban összetömörült nyomor.
9-es én értem mi a gondod,de más téli betegség is elvihet ugyanígy.
Milyen autoimmun betegséged van?Érdekel.
Nekem 9 évesen volt a Shönlein-Henoch purpura 39 éve,senki nem hal bele,egyébként pszichoszomatikus ezt állítom és mára meg a körzeti orvos nem is ismer.
Kérdező!
Egyszer-egyszer megengedhetné anyukád, hogy időt tölthess a haverokkal. Természetesen maszkot vennél, és csak szabadtéren lennétek. Beszéld meg vele és hozz fel minimum 3 érvet!
Esetleg szerezz egy FFP2 vagy KN95 maszkot (ilyen fehér és kicsit más alakú) és mondd, hogy olyat vennél fel, ugyanis ezek 95%-ban megvédenek a vírustól.
Btw szerintem túlparázza a helyzetet. Ha egész nap megy otthon a tévé, kapcsolja ki :D
Avaly89
Hagyjad, nem fognak fel semmit.
Vagy magát félt vagy téged.
Kemény lefutása van a vírusnak. Pl anyukám, 50 éves nem krónikus beteg és 1 hétig olyan magas láza volt, hogy nem tudod kikelni az ágyból.
Nagyon felelossegteljes fiatal vagy! Nem is rad veszelyes hanem a csaladodra.
En elengednelek, ugy hogy utana ket hetig ki sem johetnel a szobadbol, maradhatsz karantenban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!