Ha feltűnően csúnya lennél és emiatt nap mint nap hátrány érne és esélyed sem lenne normális életre mert mindenhonnan kiközösítenek, kárt tennél magadban?
Figyelt kérdés
2012. szept. 5. 20:28
1/14 anonim válasza:
nem
eljön az az idő, amikor kinövöd, h a külsőddel annyit foglalkozz
és akkor lehet szégyelnéd
2/14 A kérdező kommentje:
De van olyan helyzet is mikor már az ember abban a korban van, amikor az emberek nagy része kinőtte már a gúnyolódást. Az én esetemben például olyan emberek súgnak össze a hátam mögött, akikről sosem feltételeztem volna, hogy ennyire felszínesek. Nálam mindig az van, hogy amikor elmegyek az emberek mellett, hallom a hangfoszlányokból a kedvenc szavaimat: csúnya, ronda, ocsmány, stb. Az a baj, hogy igazuk van mert volt egy bőrbetegségem ami nem gyógyítható és tényleg ronda. Arra vagyok kíváncsi, hogy más mit csinálna abban a helyzetben, ha egy ilyen miatt tökéletesen egyedül maradna, egyetlen barát nélkül.
2012. szept. 5. 20:38
3/14 anonim válasza:
elárulod, h hány éves vagy és milyen bőrbetegséged volt? illetve ez mit jelent a jelenben?
4/14 A kérdező kommentje:
23/F A betegséget nem írnám le adatvédelmi okok miatt. A betegség miatt apró vérző sebekkel van tele az arcom.
2012. szept. 5. 20:52
5/14 anonim válasza:
Tudok egy kiváló természetgyógyászt. Külön levélben megadom a telefont, ha érdekel.
6/14 anonim válasza:
Én is úgy vagyok mint te csak én lány vagyok és nincs olyan bőrbetegségem.
7/14 A kérdező kommentje:
Sajnálom :( De nektek lányoknak azért könnyebb így is :D.
2012. szept. 7. 17:50
8/14 anonim válasza:
Miért lenne könnyebb? Ha hiszed ha nem amikor kisminkelt egy kozmetikus semmit nem dobott rajtam a smink! Majdnem elbőgtem magam ott is.
9/14 A kérdező kommentje:
Mert titeket azért valamilyen módon így is elfogad a környezetetek. Szerintem a lányokkal szemben nagyobb a tolerancia. Hidd el nekem, hogy te nem vagy csúnya csak magadat látod annak (bár nem láttalak sosem, de igazán csúnya lányt sem).
2012. szept. 8. 08:12
10/14 anonim válasza:
Még hogy jobban elfogad mi? Eddig 3 iskolába jártam és sehova nem tudtam beilleszkedni. Meg ilyeneket mondtak rám, hogy ronda szar meg stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!