Normális amit csinálok?
Azon jár az eszük, mikor telik le a munkaidő.:D
Ha mindig akkor mész, szerintem azt gondolják akkor végzel a munkával és vásárolsz holnapra. :)
Errol az jutott eszembe,h mikor a tv-be futott a Szökés cimu sorozat,akkor mindig apummal kimentunk tescoba,h el ne aludjunk..nem mintha annyira keson kezdodott volna,de vhogy raszoktunk. :Dmeg ugy 1km re van a tesco..
Jahh a kerdesre valaszolva, szabad polgar vagy,egy tescoba jaras ejjelente meg nem bun:D akkor mesz,mikor kedved tartja.Senkinek nincs hozza koze.Es egyebkent mindenkinek vannak szokasai,megha furak is.:)
hát ez pont olyan hogy én rendszeresen éjjel 2-kor felébredek és elmegyek sz@rni xdxd :D
teljesen normális amit csinálsz :D
Nyugi nem kinéznek téged meg ilyenek, csak azon gondolkoznak hogy ők mikor mehetnek már el onnan, mikor telik már le a munkaidő satöbbi satöbbi :D
Tudom, mert én is ültem kassza mögött...:D És már én is sokszor azon filóztam, hogy mikor mehetek már haza...:D Az utolsó egy óra számomra maga volt a megtestesült bebutulás..:D annyira lassan óra még nem telt el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!