Miért érzem azt ha nem csinálok valami világmegváltót szrtse ér az életem? Mit tegyek?
van bennem bizonyítási vágy ,de a körülmények eddig legyőztek .pszichikailag. pedig akarom állni a sarat! csak nem megy,gyenge leszek, aztán beteg,ördögi kör.
És pont amiatt akarnék megfelelni a saját vágyaimnak és Bizonyítani magamnak hogy már ne legyen bennem megfelelési kényszer a környezetem felé....
Mit tanácsoltok ? fogadjam el ami van vagy küzdjek és még bukjak el 100..... ?
Szerintem nem először azt kéne elérned h megszabadulj attól a gondolattól h ha nem teszel valami világmegváltót nem érsz semmi.. Régebben bennem is volt egy ilyen kényszer, de mára teljesen elmúlt. Én úgy csináltam hogy kitűztem magamnak egy célt, olyasfajtát h megvalósítom az álmaimat.
De azt viszont mindenképpen el kell fogadnod h világmegváltó dolgot nem tudsz tenni. Tűzz ki magadnak kisebb célokat, amiket biztosan meg tudsz valósítani, így növeled az önbizalmat, és a megfelelési kényszer magaddal szemben, az is enyhül. nekem ez bevált, de nem tudom nálad hogy sikerül. Majd kérhetnék visszajelzést? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!