Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Vajon honnan ered az a dolog,...

Vajon honnan ered az a dolog, hogy szinte bármit csinálok (hobbi), egyszerűen nem akarja növelni az önbizalmam, fog ez egyáltalán változni?

Figyelt kérdés

sportolok-parkour,izmos vagyok, gitározom(már fellépés is volt) , ezekből származóan kapok dicséretet is, ezeket mind sikernek könyvelek el, olyankor egy ideig felnéznek rám az emberek..

aztán mikor lecseng az egész dolog, semmi gitár a kezembe, semmi hátraszaltó az utcán, akkor suliba ülök a többiek között, és nyomasztó érzés fog el, ők mindig találnak valamit hogy röhögjenek, mindig szinte jókedvük van, vagy ha nincs is akkor sem kevesebb az önbizalmuk

nekem ez úgy megy hogy mikor siker ér, akkor pár óráig jó vagyok, magabiztos, királyember, majd pár nap múlva mikor visszatér minden a régi kerékvágásba, akkor ugyanúgy érzek mint előtte..ugyanolyan szar mint előtte. akik leszartak továbbra is leszarnak, akik meg foglalkoztak velem ugyanúgy kezelnek(1 nagyon jó barátom van, többi ember számomra unalmas :\ )

és nem is másokért csinálom itt a fesztivált, nem is mások miatt vannak hobbijaim, hanem egyszerűen élvezem mint az atom, de azt nem értem hogy ha én találnék még egy ilyen embert akinek ennyi hobbija van, tuti hogy királyként kezelik a társaságba

egyébként nem vagyok csúnya

mit csináljak?

2012. márc. 22. 14:37
 1/5 anonim válasza:
Korod? :$
2012. márc. 22. 19:21
 2/5 A kérdező kommentje:

elismerő érzés egy ilyen remek tudást kapni amit adtál :D:D

18

miért kérded?

2012. márc. 22. 22:15
 3/5 anonim válasza:
nálam is így van. csak én már 21 vagyok.annyi különbséggel h én nem zenélek. jó lenne tudni h miért :D bár én akkor érzem magamat királynak, mikor hajtom a pénzt, megyek ide oda. nekem is egy barátom van csak. és a csajok megszoktak nézni is, pedig nem foglakozok különösebben a külsőmmel. jó ruhákban járok, felvilágosult fiatal értelmiségként próbálom élni a mindennapjaim. de sose voltam sok önbizalommal rendelkező ember.a sulis példád tök jó nálam is így volt. Biztos h egyszerű a képlet, hisz nem egyedi az esetünk, csak más dolog megérteni valamit és más az érzelmekkel bánni.
2012. márc. 24. 15:13
 4/5 A kérdező kommentje:

"nem egyedi az esetünk".. ha megnézek 10 önbizalomhiányos embert ,látom rajtuk azt a semmittevést, hogy mindig csak vesztenek, nem éri siker őket.. és megis értem őket hogy miért nincs önbizalmuk

nem egyedi? de akkor miért nem találok még ilyen embert, sőt a legtöbben elég ha buliznak ,meg minél több felszínes kapcsolatuk van, aztán ott van a rengeteg önbizalmuk, de már rájöttem hogy a szüleim csesztek el bennem vmit, tudom hogy nem szép dolog ,de tényleg nem tudok mire gondolni, azt nem hiszem hogy csak úgy random ilyen lettem a többi osztálytársam meg normális

mer a tesóim ugyanúgy furák

21 éves vagy..ekkor kezdek el gondolkodni hogy vajon van esély arra hogy én valaha egészséges önbizalommal rendelkezzem ,vagy ahhoz az kell hogy baromi profin gitározzak, aztán örjöngjenek a csajok meg minden szar, le van szarva minden csak jól akarom érezni magam..totál nem értem, nem tudom elképzelni én azt ha majd nagyon jól fog menni a gityó, és komoly koncertek lesznek én nagyképű leszek, hanem megmaradok ugyanilyennek

arra tudok még gondolni hogy 12-13 éves koromba nem fogadtam be az osztálytársaim "b.zmegolos,g.cizős" poénjait, és ez folyamatosan rombolta az önbizalmam, most meg nagyon nehéz felépítenem

2012. márc. 24. 19:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy nem olvadsz be a tömegbe? Egyik szavadban még büszke vagy arra, hogy különbözöl tőlük, másikban meg bánkódsz miatta. Nekem úgy tűnik, hogy túlságosan is meg akarsz felelni... valakinek vagy valaminek. Maximalisták voltak a szüleid veled szemben? Engem folyamatosan cs*sztettek, ha ötösnél rosszabbat vittem haza, és tudom, hogy főleg emiatt érzem pont úgy magam, mint te. Csak női kiadásban. Szerintem vedd sorra, hogy mit értél el eddig, mennyi energiát fektettél munkába, hobbiba, kapcsolatokba, stb., lásd reálisan az eredményt és legyél rá büszke, ami teljesen jogos lenne az alapján, amit (és ahogy) írsz.
2012. márc. 25. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!