Faldiszités? Van egy csomó nagy, fehér falfelület a szobámban és oda kéne vmi kreativ dolog.
Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy egy csomó ilyesmi képet tennék ki
Illetve vannak az ilyen kiszinezendő kis képek mint pl ez
Na ilyeneket rajzolgatnék még fel, de csak sima feketével, tehát nem szinezném ki. Általában a "fiatalkori" kedvencekből, régi mesékből, filmekből venném a figurákat. South park, dragon ball és hasonlóak, amiken felnőttem :)
A 2 nagy és egy kisebb szabad felületem van, és erre kérnék még jó kis ötleteket, hogy mivel lehetne feldobni.
2012. jan. 29. 22:03
2/8 anonim válasza:
Mi festettünk egy Briant a falra (a Family Guy-ból), egyrészt mert bírjuk nagyon, másrészt meg mert fehér, és nem túlzás a fehér falon (mégiscsak felnőttek vagyunk :) ).
3/8 A kérdező kommentje:
persze megvan a válasz egy része :)
De a fotókat és a rajzokat is kicsibe csinálom majd, és szivesen vennék hasonló jó kis kreativ dolgokat
2012. jan. 30. 00:55
4/8 anonim válasza:
vegyél falmatricát, vagy fess magad, a foszforeszkáló akrilfesték pl nagyon jól tud kinézni.
5/8 A kérdező kommentje:
mégmégmég :)
Sima alkoholos filccel szépen lehet dolgozni a meszelt falon?
2012. jan. 30. 12:45
6/8 anonim válasza:
az szerintem jó!
de ha elrontod... húha...
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
Én CD- lemezeket ragasztgattam az ágyam fölé, összevissza, a közepén kicsit sűrűbben, és egyre ritkul, mintha bomba robbant volna:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!