Nincs életcélom és nem látom értelmét semminek amit csinálok. Mit tegyek?
Step by step.
Ne egyszerre akarj mindent megoldani – az egész életedet előre látni.
Mert úgy sem úgy alakul. És túl nagy súllyal borul az emberre, és elvonja az ITT ÉS MOST szükséges teendőről a figyelmet. Az fontos lenne: nagyon koncentrálj a jelenlegi dolgodra, és az annyira divatos ’nem akarok felnőni, diák akarok lenni’ életérzést elhagyni, hiszen a szülők is ezt várják Tőled. Felnőtt férfi vagy. Ők meg nyilván egy kicsit elfáradtak a felnevelésedben.
Az angol mellett mi a minor? Nem lenne jó, valami különleges nyelv? A koncetráláshoz vmit küldök, nézd meg.
Üdvözlet!
Elsőre válaszolva:
Váltanék, ha lenne mire. Semmi más nem érdekelt korábban sem az idegen nyelveken kívül. Másrészt nem kívánkozom 5 félév után az egészet újra kezdeni és az egyetemen megrohadni.
és az annyira divatos ’nem akarok felnőni, diák akarok lenni’ életérzést elhagyni, hiszen a szülők is ezt várják Tőled. Felnőtt férfi vagy. Ők meg nyilván egy kicsit elfáradtak a felnevelésedben.
Az angol mellett mi a minor? Nem lenne jó, valami különleges nyelv?
Másodikra válaszolva:
Hol mondtam én azt, hogy szeretnék diák maradni? Nem szeretnék az maradni, a szüleim várják el tőlem. NEM VAGYOK FÉRFI.
Nincsen minorom. Az angol mellett oroszt és finnt tanulok. Nem az angollal van a baj, hanem az egész egyetemmel, a rendszerrel. Dolgozni meg nem tudok, mert egy nyelvvel nem vesznek fel sehova.
jav.:- vá
minap olvastam egy cikket, azt fejtegette, a mostani BA a 15 évvel ezelőtti érettséginek felel meg (munkavállalás szempontjából) - ebben van valami.
Dehogynem! A finnben van akkor a több esély.. (angolul nagyon sokan tudnak, perfekt, oroszból is még elég sok anyanyelvű van itt, a finn az különleges
ükszi,kakszi - menj tanulni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!