Nincs életcélom és nem látom értelmét semminek amit csinálok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
21 éves egyetemista vagyok, anglisztikán tanulok, most kezdem majd a 6.félévemet. A gond az, hogy előreláthatólag még csúszok egy évet. A szüleim folyton csesztetnek, többször fenyegetnek azzal, hogy kiraknak a háztól, ha valamit megint elbaszok. De nem érzem úgy hogy a szakomtól megkapnám azt amire vágyok, ugyanakkor semmi más nincs amivel helyettesíteni tudnám. Fogalmam sincs mivel mit lehetne kezdeni. Szívesen mennék ki külföldre tanulni vagy vmit csinálni, de nem tudom, hogy hogyan és igazából félek is tőle. Úgy érzem, hogy egy kalitkába vagyok zárva, szabadulni akarok, de félek a változástól. Nem tudom mihez kezdjek az életemmel.2012. jan. 29. 10:33
11/11 anonim válasza:
A jelenben élj, ne a jövőben. Csináld végig, olyan nincs hogy semmit sem érsz vele. Csak arra koncentrálj ami most van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!