Normális, hogy anyu nem enged be a városba a vírus miatt, mikor ő is jár be nap, mint nap?
Nem normális.
Álindok,igazából felügyelni akar.
Kérdezd meg tőle,akkor ő miért megy be és ne hazudozzon neked,hogy a vírus miatt nem enged ha ő meg megy!
Ez baromság. Egyrészt azért, mert életerős fiatal vagy, a statisztikák alapján nem téged fog elvinni a vírus (én 2 nap alatt kihevertem...), másrészt, mivel Édesanyád is bejár a városba, dolgozik, bevásárol, ugyanúgy hazahozhatja a vírust neked.
Szegény anyukád viselkedése beteges, nem lennék a helyedben.
20F
Minek kéne bemenned egy járványhelyzet közepén a haverokkal találkozni?
Az ostoba mostohaöcsém pl pont így kapta el ezt a szart, és került karanténba miatta az egész család otthon.
A bátyja meg ő jól voltak, anyja "csak" orrfolyás, apám 40 fokos láz és alig kapott levegőt, a nagyapja meg az intenzíven kötött ki (már jól van).
Szóval hacsak nem melózni mész, ülj otthon a sggeden.
6-os, ja, nem őt fogja elvinni, hanem lehet az anyját vagy a mostohaapját.
Nálunk sem az öcsém halt bele, aki összeszedte, hanem a nagyapja kis híján, és ha otthon élek és elkapom tőle, akkor én (autoimmun SLE, nem vicces betegség).
Attól, mert ti fiatalok "védve vagytok" - vagy nem, ismerősöm 32 évesen belehalt - nem kell telibeszrni a környezeteteket.
De ti ilyenek vagytok... szartok bele mindenbe és mindenkibe.
Szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!