Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy anyu nem enged...

Normális, hogy anyu nem enged be a városba a vírus miatt, mikor ő is jár be nap, mint nap?

Figyelt kérdés
Egy kis 2000 fős faluban élünk. Nincs itt senki barátom, vagy valaki akivel néha kimozdulnék. Skype-on beszélek barátokkal, meg facen, de az édes kevés. Néha egy barátnőm eljön hozzánk. 17 vagyok, lassan 18 leszek, de a szociélis életem nulla. Nem panaszkodom, mert minden tanuló ilyen heyzetben van most és kezdem megszokni az online oktatást is. Viszont anyám betegesen fél és nem enged még a városba se. Ha azt mondom, hogy egy parkban találkozok barátokkal (ami így is lenne), azt sem engedi. Boltba se mehetek be, maximum vele. Bezzeg ő is jár naponta dolgozni, bevásárolni stb.
2021. márc. 22. 11:38
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
73%
Nem normális. Apukádnak mi erről a véleménye?
2021. márc. 22. 11:41
 2/63 A kérdező kommentje:
Ő nem él velünk, nem is tartjuk a kapcsolatot. Anyám párja él velünk, ő meg természetesen anyámnak ad igazat.
2021. márc. 22. 11:43
 3/63 anonim ***** válasza:
66%

Nem normális.

Álindok,igazából felügyelni akar.

Kérdezd meg tőle,akkor ő miért megy be és ne hazudozzon neked,hogy a vírus miatt nem enged ha ő meg megy!

2021. márc. 22. 11:50
 4/63 anonim ***** válasza:
62%
Le leszek pontozva, de szerintem normális. Dolgozni, ennivalót vásárolni muszáj, hobbi célból flangálni pedig nem.
2021. márc. 22. 11:53
 5/63 A kérdező kommentje:
Tudom, de én egy parkba mennék 3-4 emberrel, míg ő zárt térben van a munkatársaival. És felajánlottam, hogy bemegyek (robogóval, nem tömegközlekedéssel) bevásárolni, de azt sem engedi, csak ő csinálhatja.
2021. márc. 22. 11:57
 6/63 anonim ***** válasza:
48%

Ez baromság. Egyrészt azért, mert életerős fiatal vagy, a statisztikák alapján nem téged fog elvinni a vírus (én 2 nap alatt kihevertem...), másrészt, mivel Édesanyád is bejár a városba, dolgozik, bevásárol, ugyanúgy hazahozhatja a vírust neked.

Szegény anyukád viselkedése beteges, nem lennék a helyedben.

20F

2021. márc. 22. 12:03
 7/63 anonim ***** válasza:
30%
De ha ő elmegy dolgozni, akkor hogyan ellenőriz téged? Várd meg míg elmegy, és a következő busszal bemész a városba....
2021. márc. 22. 12:03
 8/63 anonim ***** válasza:
69%

Minek kéne bemenned egy járványhelyzet közepén a haverokkal találkozni?

Az ostoba mostohaöcsém pl pont így kapta el ezt a szart, és került karanténba miatta az egész család otthon.

A bátyja meg ő jól voltak, anyja "csak" orrfolyás, apám 40 fokos láz és alig kapott levegőt, a nagyapja meg az intenzíven kötött ki (már jól van).

Szóval hacsak nem melózni mész, ülj otthon a sggeden.

2021. márc. 22. 12:06
 9/63 anonim ***** válasza:
76%

6-os, ja, nem őt fogja elvinni, hanem lehet az anyját vagy a mostohaapját.

Nálunk sem az öcsém halt bele, aki összeszedte, hanem a nagyapja kis híján, és ha otthon élek és elkapom tőle, akkor én (autoimmun SLE, nem vicces betegség).

Attól, mert ti fiatalok "védve vagytok" - vagy nem, ismerősöm 32 évesen belehalt - nem kell telibeszrni a környezeteteket.

2021. márc. 22. 12:09
 10/63 anonim ***** válasza:
58%

De ti ilyenek vagytok... szartok bele mindenbe és mindenkibe.

Szomorú.

2021. márc. 22. 12:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!