Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy anyu nem enged...

Normális, hogy anyu nem enged be a városba a vírus miatt, mikor ő is jár be nap, mint nap?

Figyelt kérdés
Egy kis 2000 fős faluban élünk. Nincs itt senki barátom, vagy valaki akivel néha kimozdulnék. Skype-on beszélek barátokkal, meg facen, de az édes kevés. Néha egy barátnőm eljön hozzánk. 17 vagyok, lassan 18 leszek, de a szociélis életem nulla. Nem panaszkodom, mert minden tanuló ilyen heyzetben van most és kezdem megszokni az online oktatást is. Viszont anyám betegesen fél és nem enged még a városba se. Ha azt mondom, hogy egy parkban találkozok barátokkal (ami így is lenne), azt sem engedi. Boltba se mehetek be, maximum vele. Bezzeg ő is jár naponta dolgozni, bevásárolni stb.
2021. márc. 22. 11:38
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
38%

Avaly89

Ékes példája vagy annak, hogy nem a vírus, hanem annak a társadalomra való negatív következményei fognak nagyon ártani az emberiségnek.

17 éves: nem mehet ki a lakásból "mert csak"

pályakezdő, vendéglátós etc.: nem talál munkát, mert amúgyis sorra dőlnek be a cégek

középkorú: csökken a bevétele, esetleg kirúgják

nyugdíjas: kórházi fertőzésben meghal.

Szép jövő vár ránk.

2021. márc. 22. 13:41
 22/63 anonim ***** válasza:
41%
21-es teljesen igazad van,ezt akartam írni,de nem tudtam jól megfogalmazni,nem a vírus öl,hanem a hisztéria és a vele járója!
2021. márc. 22. 13:45
 23/63 anonim ***** válasza:
5%

Napi 100-200 vendéglátós hal bele a hisztériába? :D

2021. márc. 22. 13:55
 24/63 anonim ***** válasza:
51%

23-as NEM?

A hisztéria miatt nincs munkahelyük NEM?

2021. márc. 22. 14:00
 25/63 anonim ***** válasza:
22%

Nem a munkahelyre lettem volna kíváncsi, hanem hogy meghal-e napi 100-200 vendéglátós.

(Az, hogy szerencsétleneket nem támogatja az állam aminek kellene, az nem a vírus hibája.)

2021. márc. 22. 14:02
 26/63 anonim ***** válasza:
38%

Stip, anyád nem szórakozásból meg unalombólmászkál, hanem muszájból.

Pont ez a lényeg, amit nem kell, az most hanyagold.

2021. márc. 22. 14:10
 27/63 anonim ***** válasza:
34%

ezért alig látogatom a nagyszüleimet

kis aranyos, a nagyszülő le van toja, bezzeg a haverok kellenének. HAllod, ne haverozz, így bátrabban mehetsz a nagyihoz.

2021. márc. 22. 14:12
 28/63 anonim ***** válasza:
77%
#10 ha még 8 évig lesz ez a sz4r, akkot 8 évig maradjunk otthon? Na ne.
2021. márc. 22. 14:50
 29/63 anonim ***** válasza:
77%
A kérdező azt írta boltba se mehet egyedül, max az anyjával. Ez nem fura? Vagy ha az anyjával együtt megy, akkor védett a vírus elől? :)
2021. márc. 22. 15:20
 30/63 anonim ***** válasza:
74%

Pontozzatok csak le, de szerintem az hogy szabadtéren, maszkban találkozik a barátaival rendben van. Nagyon nagyon pici eséllyel kapja el így, ráadásul írta is hogy a nagyszüleivel alig találkozik (én sem találkoztam velük a vírus óta). Szerintem ennyi program (kinti sétálás) belefér.

Amúgy meg mi az értelme annak hogy csak vele mehetsz boltba? Akkor nem fog rajtad a vírus? Boltba menni pl pont egyedül kéne mert minél kevesebb ember gyűlik ott bent össze annál jobb.

2021. márc. 22. 15:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!