Normális, hogy anyu nem enged be a városba a vírus miatt, mikor ő is jár be nap, mint nap?
Avaly89
Ékes példája vagy annak, hogy nem a vírus, hanem annak a társadalomra való negatív következményei fognak nagyon ártani az emberiségnek.
17 éves: nem mehet ki a lakásból "mert csak"
pályakezdő, vendéglátós etc.: nem talál munkát, mert amúgyis sorra dőlnek be a cégek
középkorú: csökken a bevétele, esetleg kirúgják
nyugdíjas: kórházi fertőzésben meghal.
Szép jövő vár ránk.
Napi 100-200 vendéglátós hal bele a hisztériába? :D
23-as NEM?
A hisztéria miatt nincs munkahelyük NEM?
Nem a munkahelyre lettem volna kíváncsi, hanem hogy meghal-e napi 100-200 vendéglátós.
(Az, hogy szerencsétleneket nem támogatja az állam aminek kellene, az nem a vírus hibája.)
Stip, anyád nem szórakozásból meg unalombólmászkál, hanem muszájból.
Pont ez a lényeg, amit nem kell, az most hanyagold.
ezért alig látogatom a nagyszüleimet
kis aranyos, a nagyszülő le van toja, bezzeg a haverok kellenének. HAllod, ne haverozz, így bátrabban mehetsz a nagyihoz.
Pontozzatok csak le, de szerintem az hogy szabadtéren, maszkban találkozik a barátaival rendben van. Nagyon nagyon pici eséllyel kapja el így, ráadásul írta is hogy a nagyszüleivel alig találkozik (én sem találkoztam velük a vírus óta). Szerintem ennyi program (kinti sétálás) belefér.
Amúgy meg mi az értelme annak hogy csak vele mehetsz boltba? Akkor nem fog rajtad a vírus? Boltba menni pl pont egyedül kéne mert minél kevesebb ember gyűlik ott bent össze annál jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!