Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondhat nekem ilyet apám...

Hogy mondhat nekem ilyet apám még ha csak viccből is?!

Figyelt kérdés
A szüleim elváltak mikor 8 éves voltam. Azóta hetente vagy 2 hetente felváltva vagyok mindkettőjüknél. Most éppen "apás hétvége" van és miközben ettem, mondtam apámnak h nem ízlik a kaja, erre ő nekem: "Lóf@szt a seggedbe". Mondom OK. Nem mondtam semmit csak kikerekedett a szemem. Oké, gondolom vicc volt de hogy ez nekem mennyire szarul esett...Sose mondott nekem ilyet. Van akivel így beszélnek? Ti mit csináltatok volna a helyemben?
2021. márc. 20. 15:19
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
82%

Hát elég könnyű megbántani a kis hablelked lol

Nálunk napi szinten röpködnek ilyesféle megjegyzések, pedig úgymond értelmiségi család vagyunk. Felesleges magadra venni, röhögj rajta egyet azt eddig meg, ha már más gürcölt a főzésével.

2021. márc. 20. 18:08
 22/25 anonim ***** válasza:
27%
Látod, ez mindennapos a világban, szokd meg, hogy ilyenek az emberek. Taplók.
2021. márc. 20. 18:32
 23/25 anonim ***** válasza:
86%
Nyilván nem komolyan gondolta. Anya meg a mama simán mondana nekem ilyet..
2021. márc. 20. 20:23
 24/25 anonim ***** válasza:
87%

Mondta már nekem is férjem, hogy nem lett finom a kaja, de azért így nem válaszoltam vissza neki :/ Lehet a kérdező "bunkó" volt, szerintem csak őszinte. Én mindog megkérdem férjem, hogy mi nem volt jó benne, legközelebb jobban csináltam.

Előfordul az, hogy nem sikerül a kaja, aki ezen megsértődik, az ássa el magát, mert ennél rosszabb dolgok esetén hogyan veszi majd a kanyart? Kik, ha nem a családtagok legyenek őszinték velem?

32N

2021. márc. 20. 21:08
 25/25 SSzabcsikaa ***** válasza:

Jajj hát ez még semmi ahhoz képest amit nekem szokott mondani. Örülj ameddig csak ennyit mond. Ne foglalkozz vele, nem érdemes.

Meg itt látom van pár olyan komment, hogy te vagy a hibás. De most komolyan az a baja hogy te elmondtad neki, hogy neked ez nem izlik? Akkor edd meg úgy, hogy nem izlik?

2021. márc. 23. 18:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!