Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondhat nekem ilyet apám...

Hogy mondhat nekem ilyet apám még ha csak viccből is?!

Figyelt kérdés
A szüleim elváltak mikor 8 éves voltam. Azóta hetente vagy 2 hetente felváltva vagyok mindkettőjüknél. Most éppen "apás hétvége" van és miközben ettem, mondtam apámnak h nem ízlik a kaja, erre ő nekem: "Lóf@szt a seggedbe". Mondom OK. Nem mondtam semmit csak kikerekedett a szemem. Oké, gondolom vicc volt de hogy ez nekem mennyire szarul esett...Sose mondott nekem ilyet. Van akivel így beszélnek? Ti mit csináltatok volna a helyemben?
2021. márc. 20. 15:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
88%
lol én minden nap 5x ilyen durva dolgokat kapok a szüleimtől
2021. márc. 20. 16:32
 12/25 anonim ***** válasza:
85%
Fognak még meglepetések érni sz életben, ha ennyitől sírva fakadsz.
2021. márc. 20. 16:41
 13/25 anonim ***** válasza:
70%

Alapból káromkodós fajta? Akkor csak egyszerűen ez van...vagy rossz napja volt, rosszul esett neki, akármi

Van olyan család, ahol tök okés, mert káromkodnak amúgy is egymás előtt, de ha nálatok nem ilyen a helyzet, akkor szerintem nem neked szólt...inkább sok rossz dolog érhette és ekkor telt be a pohár

Amúgy hány éves vagy? Mert egy 17 éves fiúgyerek, ha leszólja a kajáját, akkor totál érhető, hogy ezt mondja...

2021. márc. 20. 16:41
 14/25 anonim ***** válasza:
84%

Apádnak nem kellett volna ezt mondani, neked nem kellett volna finnyáskodni, asszem, egy-egy. Most ki következik?

Mellesleg nekiállhatsz főzni, és ha ráment a fél délelőttöd, és utána közlik, hogy nem ízlett, lehet, hogy neked is az jut az eszedbe, amit apád kimondott.

2021. márc. 20. 16:43
 15/25 anonim válasza:
89%
A hangsulyon mulik. Mert ezt lehet viccesen is mondani, meg nagyon bantoan sertoen is.
2021. márc. 20. 16:44
 16/25 anonim ***** válasza:
81%
Ha felháborodottan közölted akkor nem csodálom. Apum nekem is mond ilyeneket, talán egy fokkal enyhébbeket. Nálunk ez vicc. Ha csak úgy mondtad, akkor is érthető apud reakciója, bár kicsit durva. A rossz nap benne van a pakliban. Ne vedd szívre, a magyar emberek szájából sokszor elhangzik ez a mondat.
2021. márc. 20. 17:04
 17/25 anonim ***** válasza:
73%

Ha nem ízlik köszönd meg és legközelebb főzz magadra.

Istenem... Következő kérdésed az lesz, hogy valaki csúnyán nézett rád az utcán? 🤦

2021. márc. 20. 17:11
 18/25 anonim ***** válasza:
75%

Én a fiaimnak, amikor finnyáskodnak egyszerűen egy "anyád pįçşáját" tolok.

Igen, igen... bunkó proli vagyok, de annyi meló van abba, hogy finom és tápláló kaját főzzek minden nap, 4 fős hiper válogatós családomnak, hogy bizony kiszalad néha.

Röhögnek egyet és megeszik. Ennyi. No lelki sérülés.

2021. márc. 20. 17:11
 19/25 anonim ***** válasza:
87%
Egyem a lepkelelked, hát egy ilyen beszólás miatt senki nem tenne semmit mifelénk.
2021. márc. 20. 17:13
 20/25 anonim ***** válasza:
56%
Lóphaszt a sheggedbe !
2021. márc. 20. 17:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!