Hogy mondhat nekem ilyet apám még ha csak viccből is?!
Figyelt kérdés
A szüleim elváltak mikor 8 éves voltam. Azóta hetente vagy 2 hetente felváltva vagyok mindkettőjüknél. Most éppen "apás hétvége" van és miközben ettem, mondtam apámnak h nem ízlik a kaja, erre ő nekem: "Lóf@szt a seggedbe". Mondom OK. Nem mondtam semmit csak kikerekedett a szemem. Oké, gondolom vicc volt de hogy ez nekem mennyire szarul esett...Sose mondott nekem ilyet. Van akivel így beszélnek? Ti mit csináltatok volna a helyemben?2021. márc. 20. 15:19
2/25 anonim válasza:
Van ilyen. Örülj amíg csak elejt egy-egy ilyet.
3/25 alletta válasza:
főzött neked, lehet nem esett neki jól, hogy ezt mondtad. vagy rossz napja van valamiért.
ha máskor nem ilyen, akkor ne tulajdoníts neki túl nagy jelentőséget.
5/25 anonim válasza:
Nagyanyám mondása volt ez anno. Nem kell neki nagyobb jelentőséget tulajdonítani, mint amekkora.
6/25 anonim válasza:
eleg sutyerak megnyilvanulas, de valoszinuleg tenyleg nem rosszbol mondta, szimplan csak egy unintelligens bunko.
7/25 anonim válasza:
És akkor mi van? Az én anyám meg azt mondta, ha nem ízlett a főztje, hogy akkor éhen döglesz. Mégsem sírt a pofám mint a tiéd, hanem rájöttem, hogy én vagyok a kötsög, mint te ebben a történetben. Ha nem ízlik amit főztek (amire időt szántak érted jézusom) akkor veszel egy kicsit csak, vagy ott hagyod, és azt mondod nincs étvágyad/elég volt, és később kiosonsz mást enni. Normális illedelmes gyerek ezt csinálja. Ha tudná hányszor mondhattam volna már anyósomnak a főztjére hogy xar, mégsem mondtam, mert időt, energiát, szeretetet fektetett bele. Legközelebb köszönd meg az eléd rakott ételt, és adj hálát hogy főztek neked (mégah nem is eszed meg).
8/25 anonim válasza:
Ugyan màr, ez egyàltalàn nem nagy dolog. Nem kell felvenni az ilyet.
9/25 anonim válasza:
Ugyanúgy esett neki, hogy szidtad a főztjét, mint neked a lófas. Csak viszonozta a bunkóságodat. Főzzél te magadnak, ne a másét finnyázzad. Megérdemelted.
10/25 anonim válasza:
Mégis mit képzelsz te magadról, te lehetsz tahó, de veled tilos? Fikáztad a főztjét, nem kellett volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!