Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondhat nekem ilyet apám...

Hogy mondhat nekem ilyet apám még ha csak viccből is?!

Figyelt kérdés
A szüleim elváltak mikor 8 éves voltam. Azóta hetente vagy 2 hetente felváltva vagyok mindkettőjüknél. Most éppen "apás hétvége" van és miközben ettem, mondtam apámnak h nem ízlik a kaja, erre ő nekem: "Lóf@szt a seggedbe". Mondom OK. Nem mondtam semmit csak kikerekedett a szemem. Oké, gondolom vicc volt de hogy ez nekem mennyire szarul esett...Sose mondott nekem ilyet. Van akivel így beszélnek? Ti mit csináltatok volna a helyemben?
2021. márc. 20. 15:19
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
73%
Mi volt az ebéd?
2021. márc. 20. 15:21
 2/25 anonim ***** válasza:
40%
Van ilyen. Örülj amíg csak elejt egy-egy ilyet.
2021. márc. 20. 15:25
 3/25 alletta ***** válasza:
90%

főzött neked, lehet nem esett neki jól, hogy ezt mondtad. vagy rossz napja van valamiért.

ha máskor nem ilyen, akkor ne tulajdoníts neki túl nagy jelentőséget.

2021. márc. 20. 15:31
 4/25 anonim ***** válasza:
76%
Viccelt csak
2021. márc. 20. 15:39
 5/25 anonim ***** válasza:
92%
Nagyanyám mondása volt ez anno. Nem kell neki nagyobb jelentőséget tulajdonítani, mint amekkora.
2021. márc. 20. 15:45
 6/25 anonim ***** válasza:
34%
eleg sutyerak megnyilvanulas, de valoszinuleg tenyleg nem rosszbol mondta, szimplan csak egy unintelligens bunko.
2021. márc. 20. 15:46
 7/25 anonim ***** válasza:
61%
És akkor mi van? Az én anyám meg azt mondta, ha nem ízlett a főztje, hogy akkor éhen döglesz. Mégsem sírt a pofám mint a tiéd, hanem rájöttem, hogy én vagyok a kötsög, mint te ebben a történetben. Ha nem ízlik amit főztek (amire időt szántak érted jézusom) akkor veszel egy kicsit csak, vagy ott hagyod, és azt mondod nincs étvágyad/elég volt, és később kiosonsz mást enni. Normális illedelmes gyerek ezt csinálja. Ha tudná hányszor mondhattam volna már anyósomnak a főztjére hogy xar, mégsem mondtam, mert időt, energiát, szeretetet fektetett bele. Legközelebb köszönd meg az eléd rakott ételt, és adj hálát hogy főztek neked (mégah nem is eszed meg).
2021. márc. 20. 15:56
 8/25 anonim ***** válasza:
88%
Ugyan màr, ez egyàltalàn nem nagy dolog. Nem kell felvenni az ilyet.
2021. márc. 20. 16:05
 9/25 anonim ***** válasza:
69%
Ugyanúgy esett neki, hogy szidtad a főztjét, mint neked a lófas. Csak viszonozta a bunkóságodat. Főzzél te magadnak, ne a másét finnyázzad. Megérdemelted.
2021. márc. 20. 16:11
 10/25 anonim ***** válasza:
51%
Mégis mit képzelsz te magadról, te lehetsz tahó, de veled tilos? Fikáztad a főztjét, nem kellett volna.
2021. márc. 20. 16:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!