Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Másnak is ilyen "nehéz"...

Másnak is ilyen "nehéz" anyának lenni?

Figyelt kérdés

Van egy 2.5 éves kislányom. Mióta megszületett, csak vele vagyok, max pár órát voltam nélküle.

Apja segit amit tud, vagyis amit akar, de nem nagyon akar kettesben lenni a gyerekkel. Jatszik vele ha én is ott vagyok, szeretik egymást, de nem ereszt sehova gyerek nélkül.

Szüleim meghaltak, az ő családja 1-2 kivételes alkalmon kivül nem vigyáz rá sosem.

Napi 24 ben a gyerek, háztartás. Ennyi az életem. Bölcsibe nincs hely ezért dolgozni nem tudok visszamenni.

Probalok mindent megadni neki ami csak ez erőből kitelik, tanitom, szeretem, foglalkozok vele. (Szobatiszta, folyekonyan beszél).

De ugy érzem pszichikailag lassan belerokkanok. És ez csak egy néma segélykiáltás, mert akinek ezt elmondom hülyének néz. Egy anyának ez a dolga ne piccsogjak magamnak szültem.

Lehet. De ha ez a normális akkor én meg egy anyaságból elégtelen szar vagyok...

2021. márc. 16. 20:16
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
100%
igen, abból. ez a mondat nekem olyan, hogy szinte hallom a folytatást a lelki füleimmel" visszacsinálni meg hát nem nagyon tudjuk" (pedig szeretnénk.)De ez csak az én utánérzésem, értem, hogy nem így mondtad.
2021. márc. 17. 21:27
 52/54 anonim ***** válasza:

51!

Talán én is rosszul fogalmaztam, nem úgy gondoltam ahogyan neked lejött.

2021. márc. 18. 01:53
 53/54 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam az összes vâlaszt.Nekem 3 fiam van.Szóval a következő van.Apa otthon vam,ráér vigyázni a gyerekre.Nem kérdem meg,hogy vigyáz e a gyerekekre.Közlöm,hogy apa elmentem a gyerek itthon marad,Te figyelsz râ,X idő múlva itt vagyok.Pelus itt,kaja ott,cumi amott.Hívj ha elakadtâl,csáo.Ő megkérdi,hogy vigyázol e a gyerekre ha elmegy valahova?Gondolom nem...

Nem vagy szar anya.Én vasárnap délben mâr alig várom,hogy hétfő reggel legyen,hogy vihessem a 2 nagyot oviba.Nem mentem dolgozni,maradt hely a bölcsiben az első voltam,aki ment kérni a fennmaradó helyet a 2 évesemnek.Akkor volt pár hónapos a 2.-ik fiunk.Ettől még imádom Őket.De én is ember vagyok.Igen szeretek egybefüggően aludni 2 óránál többet és szeretek egyedül lenni néha a gondolataimmal,szükségem van testmozgásra stb.Szóval teljesen jogosan vagy kiakadva,elfáradva,belefâsulva.

2021. márc. 18. 21:44
 54/54 anonim ***** válasza:

A gyereknevelés nem egy emberes feladat... Sajnos te se ismerted meg a párod igazán, mielőtt gyereket vállaltatok volna...

Próbálj meg beszélni vele erről, mert az nem állapot, hogy 24/7-ben rajtad csüng a gyerek. Minden embernek szüksége van az énidőre, mert előbb utóbb összeroppan. Egy depressziós anya meg nem tesz jót egy család életének.

2021. márc. 19. 15:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!