Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyának hogy kéne elmondani...

Anyának hogy kéne elmondani hogy ez nem jó neki?

Figyelt kérdés
A párja van, hogy napokig fel sem hívja, van, hogy 9-kor jön haza(még a korlátozás ellenére is), kijelentette ő lehet elmegy Magyarországról és anyát meg se kérdezte ő menne e vele. És szülinapján is elment itthonról és én nem akarok a párjára rosszat mondani mert szeretem amúgy de szerintetek ez jó, normális? Én támogatom anyát amíg ő boldog csak félek, hogy rossz döntést hoz. Az én szerelmi életem anya folyton szidja, pedig az ehhez képest egy álom.
2021. jan. 7. 21:35
 1/3 anonim ***** válasza:
73%
Ez így hülyeség, te honnan tudod, hogy nem jó neki? Lehet ez így neki jó. Inkább azt kellene mondani, hogy ez lehet nem vezet semmi jóra.
2021. jan. 7. 22:06
 2/3 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem ő is vágja, hogy ez nem optimális. Viszont negyvenen túl egy gyerekkel nőként reálisan látja, hogy nagyon nem válogathat.
2021. jan. 7. 22:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Édesanyád felnőtt ember, el tudja dönteni, hogy mi a jó neki. Azt megkérdezheted, hogy boldog -e.
2021. jan. 7. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!