Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam Anyának, hogy új...

Hogy mondjam Anyának, hogy új ruhákat szeretnek?

Figyelt kérdés

Alig van néhány ruhám. 2 farmer, 2 régi szakadt kinőtt macigatya, amit pizsamának hordok, kb 5 viselhető poló, a többi kicsi, csicsás, régi, szakadt, kb 4 melltartó, és 3-4 pulcsi

A barátnőim mind alacsonyabbak nálam, csak én tudok nekik ruhákat adni. Zsebpénzt nem kapok, nincs keresetem.

Anya megértő, tuti adna pénzt/elmennénk vásárolni, de nem tudom, hogy hogy mondjam neki el.

Ui: jó anyagi helyzetben vagyunk

2021. jan. 9. 22:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
99%
Mondd el neki őszintén, hogy mit szeretnél.
2021. jan. 9. 22:06
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
"Anya, új ruhákat szeretnék!"
2021. jan. 9. 22:11
 3/18 anonim ***** válasza:
74%
Anya szeretnék kapni pár darab új ruhát ha tudnál rá adni pénzt, nagyon örülnék neki, igérem segíteni fogok és jó jegyeket haza hozni, köszönöm
2021. jan. 9. 22:12
 4/18 anonim ***** válasza:
96%

Ha ilyen ramaty allapotu a ruhatarad, akkor anyadnak kellene onmagatol teged vasarolni vinnie!

Nyilvan ha te 40ezres puma melegitore vagysz az kicsit mas teszta, de alap es szukseges ruhanemunek nem szabadna kerdesnek lennie.

2021. jan. 9. 22:20
 5/18 anonim ***** válasza:
88%

Ha szerinted is megértené, miért félsz? Gondolom, nem egy egész gardróbot szeretnél, csak néhány új alapdarabot, fehérneműt. Ebben nincs semmi rossz.

“Anya! Kevés ruhám van, némelyik már eléggé elnyűtt is. Szeretnék néhány újat, nem kell sok, csak egy pár, hogy ne ugyanazokat koptassam mindig.”

Amúgy nem tudom, mennyivel kisebbek a barátnőid, te mennyire vagy vékony, de pl egy 38-as méretű felső simán jó lehet egy normál alkatú 160 meg egy vékony 180 centis lányra.

2021. jan. 9. 22:21
 6/18 anonim válasza:
98%
Hany eves vagy?
2021. jan. 9. 22:30
 7/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! 176 cm vagyok
2021. jan. 9. 22:37
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki azt amit ide leírtál. Ha nem álltok jól anyagilag nem biztos, hogy fog venni új ruhákat, esetleg egy valamit, amit fontos lenne. :)
2021. jan. 9. 23:35
 9/18 anonim ***** válasza:
97%
Elnézést, most vettem észre hogy írtad, hogy jó anyagi helyzetben vagytok. Akkor nyugodtan mondd meg neki mire lenne szükséged.
2021. jan. 9. 23:37
 10/18 anonim ***** válasza:
96%
Magadnak mosod és vasalod a ruháidat, vagy a szüleid szokták? Ha az utóbbi, akkor nekik is észre kellett venniük, hogy ez nagyon kevés. Szóval szerintem simán mondd meg, hogy ez meg az kellene neked, mert nincs mit felvenned, amikor épp minden mosásban van.
2021. jan. 10. 00:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!