Hogy mondjam Anyának, hogy új ruhákat szeretnek?
Alig van néhány ruhám. 2 farmer, 2 régi szakadt kinőtt macigatya, amit pizsamának hordok, kb 5 viselhető poló, a többi kicsi, csicsás, régi, szakadt, kb 4 melltartó, és 3-4 pulcsi
A barátnőim mind alacsonyabbak nálam, csak én tudok nekik ruhákat adni. Zsebpénzt nem kapok, nincs keresetem.
Anya megértő, tuti adna pénzt/elmennénk vásárolni, de nem tudom, hogy hogy mondjam neki el.
Ui: jó anyagi helyzetben vagyunk
Ha ilyen ramaty allapotu a ruhatarad, akkor anyadnak kellene onmagatol teged vasarolni vinnie!
Nyilvan ha te 40ezres puma melegitore vagysz az kicsit mas teszta, de alap es szukseges ruhanemunek nem szabadna kerdesnek lennie.
Ha szerinted is megértené, miért félsz? Gondolom, nem egy egész gardróbot szeretnél, csak néhány új alapdarabot, fehérneműt. Ebben nincs semmi rossz.
“Anya! Kevés ruhám van, némelyik már eléggé elnyűtt is. Szeretnék néhány újat, nem kell sok, csak egy pár, hogy ne ugyanazokat koptassam mindig.”
Amúgy nem tudom, mennyivel kisebbek a barátnőid, te mennyire vagy vékony, de pl egy 38-as méretű felső simán jó lehet egy normál alkatú 160 meg egy vékony 180 centis lányra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!