Hogy mondjam Anyának, hogy új ruhákat szeretnek?
Alig van néhány ruhám. 2 farmer, 2 régi szakadt kinőtt macigatya, amit pizsamának hordok, kb 5 viselhető poló, a többi kicsi, csicsás, régi, szakadt, kb 4 melltartó, és 3-4 pulcsi
A barátnőim mind alacsonyabbak nálam, csak én tudok nekik ruhákat adni. Zsebpénzt nem kapok, nincs keresetem.
Anya megértő, tuti adna pénzt/elmennénk vásárolni, de nem tudom, hogy hogy mondjam neki el.
Ui: jó anyagi helyzetben vagyunk
Én szülőként észreveszem, ha valamelyik gyerekemnek szakadt, elnyűtt a ruhája vagy túl kevés neki. Ezt nem lehet nem észrevenni, csak ha valaki folyamatosan részeg, drogos, vagy sosincs otthon.
Valami van a háttérben, amit nem mondasz el
Köszi a válaszokat! Ez furcsa, de anyukám is alacsonyabb nálam, én pedig az over size ruhákat szeretem, így nem tudjuk egymás ruháit hordani.
Nálunk úgy működik, hogy Anya mondja, hogy milyen színű ruhákat mos, vagy ki kérjük, (mert van 2 öcsém) hogy most mossunk olyanokat, és ha van olyan szennyes akkor azt berakjuk a mosógépbe. Általában én vagy néha az Anyukám vasal. Majd beszélek vele.
Valamit titkolsz... kérdés, hogy mit és miért.
Vagy anyukádat ennyire sem érdekli, mi van veled, ami viszont szomorú. Főleg, hogy nem mersz megkérdezni tőle, hogy kaphatsz-e pár új ruhát.
Számomra félelmetesek ezek a kérdések, apával soha nem volt semmi tabu, ha ruha, betét kellett, kértem tőle pénzt és megvettem. Egy pillanatig nem hezitáltam, mert tudtam, hogy nem fog leszólni, hanem ad rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!