Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy fizetnem kell?

Normális, hogy fizetnem kell?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, kötelező volt mennem fősulira( ha akartam ha nem) anyumék hatására, de bármilyen formába is szerettem volna suli melett vagy csak hétvégén dolgozni nem engedték!!! Most utolsó éves vagyok, covid végett online óráimat megtudtam oldani úgy, hogy heti 3,5napot dolgozzak( diákmunka, havi 140000ft, napi 100km -5000ft naponta csak a benzinem munkába). Haza csak alunni járok kb. Kajám munkába veszem magamnak...erre fő kaptam egy listát villany, gáz, internet, tv(nincs tévém...es egyáltalán nem nezek tévét, valamint időm sincs), hétvégi pénz(ez nemtudom mit takar). Erre kérnek 1 hónapba 50 000ft. Normális? sulis vagyok még...és azért mentem el erőszakkal dolgozni mellette hogy juniusba államvizsga után eltudjak költözni a parommal..de így még arra sem tudok nagyon sporolni... mi a véleményetek? szülők?

köszönöm

2021. márc. 16. 00:17
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
45%
6,5 órát dolgozol, és reggel indulsz, éjfélre érsz haza???? Ezt hogy???
2021. márc. 16. 14:58
 32/36 A kérdező kommentje:
6,5 óra közben van 3x fél órás szünet...míg átkapcsolják a futószalagot, addig nem dolgozunk de munkába kell lenni, azt a részét nem fizetik. 8órát vagyok munkába..ebből 6,5 óra van fizetve. 9kor kelek fel, elkeszülődök, fél 11kor elindulok délre munkába vagyok. 8 ra végzunk de takarítani kell az még olyan fél óra, utána fél óra az átöltözkodés és séta az autóig az utca masik végére Pozsonyban.
2021. márc. 16. 15:12
 33/36 anonim ***** válasza:
95%
Ez nem túl megnyerő munka így.
2021. márc. 16. 21:08
 34/36 anonim ***** válasza:
76%
Kérd el az előzőhavi összes számlát és osszátok el annyi fele, ahányan együtt éltek. Ha van kisebb tesód az ő részét anyádékhoz számold és a rádeső részt fizesd ki, ennyi.
2021. márc. 17. 00:00
 35/36 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon nem normális. Mi a férjemmel kertes házban élünk, ami 2 szintes. A legdurvább hónapokban (fűtés vagy nyáron a sok locsolás) 40.000 forint a rezsi. Kicsit sokallom 1 emberre az 50.000 forintot, amikor nem eszel semmit és otthon sem vagy.
2021. márc. 17. 13:26
 36/36 anonim ***** válasza:
62%

Mi a fszt képzelnek magukról úgy amúgy?

Gondolom nincs pénzük, rajtad akarnak élősködni.

Csicskák...

2021. márc. 21. 19:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!