Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy fizetnem kell?

Normális, hogy fizetnem kell?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, kötelező volt mennem fősulira( ha akartam ha nem) anyumék hatására, de bármilyen formába is szerettem volna suli melett vagy csak hétvégén dolgozni nem engedték!!! Most utolsó éves vagyok, covid végett online óráimat megtudtam oldani úgy, hogy heti 3,5napot dolgozzak( diákmunka, havi 140000ft, napi 100km -5000ft naponta csak a benzinem munkába). Haza csak alunni járok kb. Kajám munkába veszem magamnak...erre fő kaptam egy listát villany, gáz, internet, tv(nincs tévém...es egyáltalán nem nezek tévét, valamint időm sincs), hétvégi pénz(ez nemtudom mit takar). Erre kérnek 1 hónapba 50 000ft. Normális? sulis vagyok még...és azért mentem el erőszakkal dolgozni mellette hogy juniusba államvizsga után eltudjak költözni a parommal..de így még arra sem tudok nagyon sporolni... mi a véleményetek? szülők?

köszönöm

2021. márc. 16. 00:17
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
85%
10, kihagytad a kaját. Gondolom, nem csak abban három napban eszik, amikor munka van. És munkanapokon is van pl vacsora
2021. márc. 16. 05:20
 12/36 anonim ***** válasza:
84%

#10 ezt nagyon jól leírtad

Mi 2 élünk nekünk a rezsi+szemét szállítás+közös költség 40 ezer Ft = 20/fő

Kérdező menj a párodhoz,jobban járnál

2021. márc. 16. 05:20
 13/36 anonim ***** válasza:
74%

#11 nem hagyta ki a kaját

Kérdező írta,hogy a munkahelyén eszik

Csak aludni jár haza

Ergo a barátjánál is ehet.

A munkahelyén is ehet

Kérdezo kérd el az összes számlát lásd te is a szemeddel mennyi a család fogyasztása

Anyám is le akart húzni,el akartam kérni a számlákat,nem akarta oda adni egyből tudtam,hogy csak a pénz kell neki,én is számoltam kb egy átlag fogyasztást 10-nél többet nem adtam anyámnak csak húzta a száját,kaját külön vettem és minden egyéb dolgot is

2021. márc. 16. 05:24
 14/36 anonim ***** válasza:
94%
10-es vagyok. A jó barátság alapja a pontos elszámolás. 😊
2021. márc. 16. 05:29
 15/36 anonim ***** válasza:
90%
A 11esnek igaza van, kihagytam egy valamit, az öblítőt a mosásnál. Én kokkolínó koncentrátumot használok, az 1200 dmben.
2021. márc. 16. 05:32
 16/36 anonim ***** válasza:
89%

#8 úgy 5ezer a buszjegy, hogy dolgozói bérletet tud venni. Én is így jártam anno, nekem 65km-re volt a melohelyem, és emlékszem, hogy 5ezer alatt volt a buszjegy .

Előtte diákkal berleteztem, ott is akörül volt az ár.

Most barátom ~35km-es dolgozói bérletet vesz, az ~19e körül van, ebből annyit fizetnek neki, hogy a ráeső rész 3ezer vmennyi.

2021. márc. 16. 05:59
 17/36 anonim ***** válasza:
81%
13, csakhogy én nem hiszem el a csak aludni jár haza dumát ( mondjuk az egészet nem hiszem, gonosz szülő nem engedi dolgozni, de autót vesz neki. Bár ez a fogyasztás inkább traktor)
2021. márc. 16. 06:05
 18/36 anonim ***** válasza:
88%
Nem normális, inkább azt kellene segíteniük, hogy félre tudj rakni.
2021. márc. 16. 06:16
 19/36 anonim ***** válasza:
92%

Nem normális, de az sem normális, hogy a fizetésed több, mint felét benzinre költöd.

Valószínűleg a szüleid nem is tudják, hogy nem 140 ezret keresel, hanem csak 60 ezret, mert ennyi marad konkrétan.

Ami még ennél is nagyobb hülyeség, hogy a fél napokra bejársz dolgozni, ezeken a napokon konkrétan semmit nem keresel, cserében utazol egy csomót és dolgozol is 4 órát. Ennek nincs értelme. Ugynannyi pénzed maradna, ha csak 3 teljes napot dolgoznál...

2021. márc. 16. 07:06
 20/36 anonim ***** válasza:
85%
Szomorú hogy nem támogatnak abba, hogy félre tudj tenni.
2021. márc. 16. 07:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!