Mennyire normális az, ha havi 30-ezret kell fizetnem, hogy otthon élhessek?
Tehát a rezsit kell kifizetnem és a barátnőmnek is, ha odaviszem vendégként.
Szerintem ez egy kicsit durva.
Konkrétan kidobott, és nem enged haza amíg ki nem fizettük ezt a pénzt..... ez a felállás. Jelenleg nem találtam normális albérletet.... kénytelen vagyok fizetni.
Úgy tudom elképzelni, hogy ez valami szülő-gyerek vita csúcspontja.Mindenesetre nagyon kiakaszthattad vmivel az őseidet, ha kidobtak otthonról.
Az én öcsém aztán tényleg durván nyomta, anyám ki is volt akadva tőle rendesen, de odáig sosem fajult, hogy kizárták volna a lakásból. (pedig sztem meglett volna rá minden okuk)
Csak hogy egy normális családban nem addig gyerek a gyerek míg kereset nélkül van, hanem azon túl is a család tagja
Vannak ilyen g*ci szülők akik lecsapnak a gyerekre amint dolgozni kezd, már csak dacból is jobban járnál az albérlettel, hogy ne az Ő zsebét tömd..
Nálunk anyám vagy apám ha meglátná hogy pénzt teszek le az asztalra még én kapnám meg a "hülye vagy, hogy gondolod?" jelzőt
21/F
"és semmit sem számít, ha az ember egyetemista, gyönyörű barátnője van, kapcsolatai, nem számít.... ilyenkor nem."
Tudod a pénztárosnőt a Tescóban az sem hatja meg, ha éhenhalsz. A kenyeret ki kell fizetned. Ilyen egyszerű.
Mit pattogsz? Nekem 60e, hogy itthon lakhatok :D
Bár nem sokallom, mert kapok enni, van fűtés, melegvíz, internet, stb.
"Azt mondja kapok enni, van melegvíz... " Ember... a szüleid.. az a dolguk, hogy segítsenek téged és nem az, hogy a fizetésed felét leakasszák rólad.
Mert igen, az oké, hogy én dolgozok, én itthon lakok és akkor azt mondom, hogy figyu segítek nektek, mondjuk én fizetem be minden hónapban a villanyszámlát meg hétvégén bevásárolok anyu, ha összeírod mire van szükséged, vagy hétvégén én főzök, hogy te pihenhess.
De az egyszerűen undorító, hogy július 22-től dolgozok, akkor én itt már csak úgy lakhatok, mint egy albérlő és anyám követeli tőlem a fizetésem x részét..
Azon nyomban lépnék is albérletbe. De szerencsére normális szüleim vannak, ők inkább adnak, mint követelnek. Mert a gyerekük vagyok. És nem csak addig vagyok a gyerekük, amíg tart a tanulói jogviszonyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!