Milyen telefont vegyek 75 000 és 85 000 ft között? Vagy ennél többet kell fizetnem azért, hogy normális minőségű telefont kapjak? Nem kell, hogy csúcsszuper legyen, de ne menjen tönkre a legkisebb ütéstől is
Figyelt kérdés
2020. szept. 27. 14:08
1/5 qkker1 válasza:
Nokia 5,3
Tudd mindent amit kell, nincs agyonmókolva az Androidja, jó a kamerája, és még olcsóbb is.
2/5 anonim válasza:
Tores ellen ott van a szilikon tok meg az altalanos 'vigyazok a cuccaimra' hozzaallas. A 'minoseg' kapcsan nem tudom pontosan mikre gondolsz, en erdekes modon ~25 eve hurcolok magammal mobilt es meg egyet sem tortem ossze.
3/5 anonim válasza:
Nem kell többet kiadnod érte, legfeljebb egy tokért pluszban! Ennyiért a Xiaomi Redmi Note 9 Pro a legjobb telefon, és nagyon szuper, ütődések ellen pedig egy normális tok tökéletesen megvédi!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. szept. 28. 17:03
5/5 anonim válasza:
OUKITEL WP5 PRO. 8000 mAh-s Li-Poly akku, Android 10, 4 giga ram, 64 GB belső tárhely, Mil-std810G minősítés, tripla kamera, valóban víz és ütésálló, IP69 min. 48 ezer ft az ára. Van videó róla a Youtube-on, én is ezt használom hónapok óta. Hetente egyszer kell csak tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!