Sokszor látom hogy Magyarországról elmennek a fiatalok vagyis az én korosztályom. Én is elfogok menni innen és párom is. Mikor lesz már normális fizetés Magyarországon? Semmit sem fizetnek meg rendesen..
#3: Külföldön jó nekik a feketemosogatás, meg a pakinégerekkel való együttlakás is, koszos 5-6 nm-en...
Itthon meg panaszkodnak, hogy egy bikaszörcsöki éreccségivel nem adnak nekik helyben netgtó 4-500 rugót, és nem tudnak 20évesen házat venni...
LOL
Hát köszi, én inkább nem megyek külföldre 1500 euróért, amiből 1300 euró az ovi, inkább keresem itt a 320 ezremet, amiből 0 ft az ovi..
Menjen aki akar, én biztos nem..
Hát, aki nem csak a suli mellé járt és beszél nyelveket, az remekül elboldogul itthon is. De menj csak mosogatni külföldre! Én megvagyok itthon. Tudod, lakásom, kocsim van, évente járunk nyaralni és még félre is tudunk tenni.
Ja, hogy ehhez én megcsináltam egy felsőfokú nyelvvizsgát és egy egyetemet, meg 20 éves korom óta dolgozok? Hát igen, valamit valamiért, tudod...
"nem tud elmenni programokra, mert 20 évesen nincs autója" - LOL. Ééérdekes, én dolgoztam, félre tettem és hopp, 21 évesen vettem egy kocsit. 15 éves kis városi autó volt, de akkor is autó és saját pénzből! Nem nyavajogni kell, hanem tenni azért, amit el szeretne érni az ember.
#6, azért amire itthon 320ezret kapsz, kint se 1500eurót kapnál érte...
Ovit meg max ugye az első pár évben kell fizetni, utána ingyenes az iskoláztatás ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!