Normális, hogy fizetnem kell?
22 éves vagyok, kötelező volt mennem fősulira( ha akartam ha nem) anyumék hatására, de bármilyen formába is szerettem volna suli melett vagy csak hétvégén dolgozni nem engedték!!! Most utolsó éves vagyok, covid végett online óráimat megtudtam oldani úgy, hogy heti 3,5napot dolgozzak( diákmunka, havi 140000ft, napi 100km -5000ft naponta csak a benzinem munkába). Haza csak alunni járok kb. Kajám munkába veszem magamnak...erre fő kaptam egy listát villany, gáz, internet, tv(nincs tévém...es egyáltalán nem nezek tévét, valamint időm sincs), hétvégi pénz(ez nemtudom mit takar). Erre kérnek 1 hónapba 50 000ft. Normális? sulis vagyok még...és azért mentem el erőszakkal dolgozni mellette hogy juniusba államvizsga után eltudjak költözni a parommal..de így még arra sem tudok nagyon sporolni... mi a véleményetek? szülők?
köszönöm
Függetlenül attól hogy mennyi a benzin, en nem kérnék a gyerekemtől ilyenkor pénzt. Par hónap es vegez, utana reméljük lesz melója szóval par hónapot kibírnék.
Ha meg valamiért gondot okoz a penz nem így tálalnám, hanem hogy most kell a penz nekünk is, majd ha rendbe jövünk segítjük.
Tudjak a terved a költözésről? Nem lehet hogy azt akarjak szabotálni?
köszönöm a válaszaitokat, a "tajszólásért" elnezést szlovakiai vagyok, a benzint is úgy szamoltam át forintra, 100km 7,5liter fogyasztás (1,55€/l) elírtam számot, 4000 a benzinem 1 napra.
Tényleg nem tartozkodok otthon.Reggel felkelek,feloltozok és megyek munkaba, kozben megállok reggelit, vacsorát venni, ebédet munkába veszek. Ha nem dolgozok otthonra is veszem ugyanúgy az egész napi kajám. Éjfélkor érek haza munkabol, zuhanyozok és alszok. Reggel megint ugyanez. A 3.5 nap munkát ugy számoltam , hogy egy nap csak 6.5órát dolgozok. Tömegközlekedés nem jár olyankor, ha mégis menne 3 óráig tartana a haza út 1,5helyett munkából. Fővárosban dolgozok mert ott több a fizetés. Dunaszerdahelyen ahol minimálbért adnak csak meg.
A költözést 2 hete emlitettem meg nekik, nem tetszett nekik a dolog, reakciójuk, hogy hisz elvagyok én még otthon.
Listát este/éjjel hazaérve kaptam meg( ráragasztották a szobaajtómra), nem személyesen adták, azóta még nem tudtam velük beszélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!