Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan haragszanak szüleim?

Jogosan haragszanak szüleim?

Figyelt kérdés

Annyit mondtam nekik, h nem akarok hazaadni, amúgy náluk lakók.

Ezen megharagudtak és mondtak h menjek a penzemmel máshova oda ahova akarok.

Normális dolog ez?

24 éves lany

2021. márc. 6. 12:50
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
44%

29-es A szülő eltartja a gyerekét és mikor öreg és magatehetetlen ez fordítva lesz.

Ez az élet rendje.

Egyébként nem tartom helyesnek az ilyen szülői viselkedést,mert így,mint az öcsémből élősködőt nevel.Ha viszont bevásárolsz neki stb,megveszel neki ezt azt,az jó,a tesóm még arra se képes 44 évesen állandóan csak rinyál,nyavalyog és követelőzik,mint egy 5 éves.

Egyébként teljesen különbözően voltunk nevelve,nekem kellett mindent csinálnom,neki meg semmit se.

2021. márc. 7. 09:42
 32/36 anonim ***** válasza:
64%

Én egy ilyen megnyilvánulásodra összecsomagolnám a holmidat és lenne egy hónapod lakást találni.

Ennyi, nem hagynám, hogy 100%-ban élősködj rajtam, mikor van kereseted.

2021. márc. 7. 10:51
 33/36 anonim ***** válasza:

Nyilván annyit kérnék el, amennyi a rád eső rezsi, plusz kaja, és ha ez 50-60 rongyra jön ki, akkor annyit.

Vagy meddig tervezed eltartatni magad 24! éves elvileg! felnőtt emberként?

2021. márc. 7. 10:54
 34/36 anonim ***** válasza:
67%

#31 abban nem értek egyet, hogyha a szülő idős lesz, a gyerek tartja el.

Engem biztos nem fog eltartani a gyerekem, nem ezért szültem. Nem is értem, hogy hogyan gondolod ezt.

2021. márc. 7. 10:58
 35/36 anonim ***** válasza:
65%

Elvben igazad van, magam is így gondolom, vagy inkább így remélem.

De soha ne mondd, hogy soha, tud produkálni az élet "nemszeretem", szükségszerű dolgokat!

(Nem a 31-es vagyok)

2021. márc. 7. 11:02
 36/36 anonim ***** válasza:
44%
35-ös a 34-es nem élte meg,hogy az élete 180%-os fordulatot vett(nálam ez már kétszer volt meg)na és ha valakinek komolyan segítettem és most nem a gyerekre gondolok csak és annak nagyon jó az élete,segít.Ennyi.Az pedig,aki képtelen adni,csak elvenni akar,ne várjon semmit.
2021. márc. 7. 11:09
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!