Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan haragszanak szüleim?

Jogosan haragszanak szüleim?

Figyelt kérdés

Annyit mondtam nekik, h nem akarok hazaadni, amúgy náluk lakók.

Ezen megharagudtak és mondtak h menjek a penzemmel máshova oda ahova akarok.

Normális dolog ez?

24 éves lany

2021. márc. 6. 12:50
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
34%
Nekem a 20 éves gyerekem úgy ad,hogy nem lakunk együtt.Igaz nagyon jól is keres,viszont időbe telt,hogy elérjem nála,hogy adjon,de végül megértette,hogy régen nagyon jól kerestem,de most én szorulok rá.
2021. márc. 6. 14:52
 22/36 anonim ***** válasza:
Mondjuk havi 3-4 nagyobb bevásárlással megkönnyíthetnéd az életüket.
2021. márc. 6. 15:29
 23/36 gerati6395 ***** válasza:
88%

Nem, nem jogos a haragjuk. Szerintem addig kellene a nyakukon élj, amíg valaki el nem vesz feleségül. hogy az ő nyakán élhess.

Aztán gyorsan hasasodjál, hogy az államról is legombolhass lóvét. De 3-nál többet ne szülj, a 4-ik már nem hoz plusz pénzt.

2021. márc. 6. 15:57
 24/36 anonim ***** válasza:
75%
#21 ez nagyon gaz...
2021. márc. 6. 19:20
 25/36 anonim ***** válasza:
24 Mi a gáz?Fejtsd ki jobban.Érdekel.
2021. márc. 6. 20:49
 26/36 anonim ***** válasza:
67%

Ugy ertem, hogy egy szulonek eleg nagy anyagi megkonnyebbules marcsak az, hogy a gyereke elkoltozott es onnalo eletet el! Szerintem egyaltalan nem helyes, hogy egy szulo azert teper, hogy rendszeresen xx osszeggel huzza le a fiat, akinek a sajat jovoebe kellene fektetnie a penzt!

Ha valaki nagyon megszorul, akkor termeszetes, hogy kisegitjuk, de az, hogy valaki havi szinten varja a tamogatast...nagyon gaz!

2021. márc. 7. 09:10
 27/36 anonim ***** válasza:
71%
26-os,arra nem gondolsz, hogy a 20 éves fia lehet hazalapátol mondjuk havi 500-600 ezret, és mivel neki gondolom se felesége, se gyereke, se semmi, így bőven belefér, hogy havi x összeggel, legyen az "csak" 50 ezer, támogassa az anyját, aki lehet elvesztette a munkahelyet vagy bármi okból most sokkal rosszabbul keres, és neki nagyon sokat jelent, hogy ne kelljen nélkülöznie. Szerintem nincs ebben semmi, inkább az a szomorú, hogy ezt úgy kellett kikönyörögni.
2021. márc. 7. 09:22
 28/36 anonim ***** válasza:

26-os evvel teljesen egyetértek,hogy ha nem szorul rá,havi szinten ne várja a pénzt.

De én most a Covid alatt olyan helyzetbe kerültem,hogy a munkásszállóba jutás fenyegetett,most kezdek egyenesbe jönni.

2021. márc. 7. 09:28
 29/36 anonim ***** válasza:
78%

"viszont időbe telt, hogy elerjem nála, hogy adjon"

És nem a munkáját vesztette el, hanem rosszabbul keres.

Ez a megfogalmazás nekem nem azt sugallja, hogy anyuka akar bmit is ellene tenni 😕

Amúgy az én apám is 4edet keresi annak, mint mi. Sose venne el mégsem tőlünk, mert "nektek is kell az a pénz". Hiába erőltettük ezerszer. Így inkább bevásárolunk neki, hogy "mi is úgyis sokszor eszünk itt" vagy vmi hasonló szöveggel. Vagy karácsonyra megvesszük neki az új telefont, amikor a régin elérni sem lehet már stb. Sztem vhol egy szülőnel ez a normális viselkedés (bár az nem biztos, hogy helyes, mert időnként bizony mindenkinek lehet rá szüksége) de az hogy "időbe telt nála".. na ez nálam kiverte a biztosítékot.

UI.: Én egy másik válaszoló vagyok, nem aki az előző kommenteket írta.

2021. márc. 7. 09:29
 30/36 anonim ***** válasza:
69%
27-es meg neked is igazad van,mivel nem 600000-et keres hanem többet,akkor meg már magától legyen benne annyi,ha már nem sajnáltak tőle semmit hazaad.
2021. márc. 7. 09:33
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!