Jogosan haragszanak szüleim?
Annyit mondtam nekik, h nem akarok hazaadni, amúgy náluk lakók.
Ezen megharagudtak és mondtak h menjek a penzemmel máshova oda ahova akarok.
Normális dolog ez?
24 éves lany
Nem, nem jogos a haragjuk. Szerintem addig kellene a nyakukon élj, amíg valaki el nem vesz feleségül. hogy az ő nyakán élhess.
Aztán gyorsan hasasodjál, hogy az államról is legombolhass lóvét. De 3-nál többet ne szülj, a 4-ik már nem hoz plusz pénzt.
Ugy ertem, hogy egy szulonek eleg nagy anyagi megkonnyebbules marcsak az, hogy a gyereke elkoltozott es onnalo eletet el! Szerintem egyaltalan nem helyes, hogy egy szulo azert teper, hogy rendszeresen xx osszeggel huzza le a fiat, akinek a sajat jovoebe kellene fektetnie a penzt!
Ha valaki nagyon megszorul, akkor termeszetes, hogy kisegitjuk, de az, hogy valaki havi szinten varja a tamogatast...nagyon gaz!
26-os evvel teljesen egyetértek,hogy ha nem szorul rá,havi szinten ne várja a pénzt.
De én most a Covid alatt olyan helyzetbe kerültem,hogy a munkásszállóba jutás fenyegetett,most kezdek egyenesbe jönni.
"viszont időbe telt, hogy elerjem nála, hogy adjon"
És nem a munkáját vesztette el, hanem rosszabbul keres.
Ez a megfogalmazás nekem nem azt sugallja, hogy anyuka akar bmit is ellene tenni 😕
Amúgy az én apám is 4edet keresi annak, mint mi. Sose venne el mégsem tőlünk, mert "nektek is kell az a pénz". Hiába erőltettük ezerszer. Így inkább bevásárolunk neki, hogy "mi is úgyis sokszor eszünk itt" vagy vmi hasonló szöveggel. Vagy karácsonyra megvesszük neki az új telefont, amikor a régin elérni sem lehet már stb. Sztem vhol egy szülőnel ez a normális viselkedés (bár az nem biztos, hogy helyes, mert időnként bizony mindenkinek lehet rá szüksége) de az hogy "időbe telt nála".. na ez nálam kiverte a biztosítékot.
UI.: Én egy másik válaszoló vagyok, nem aki az előző kommenteket írta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!