Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim miért akarják mai...

A szüleim miért akarják mai napig a legrosszabbat nekem?

Figyelt kérdés
Sosem volt pénzük, anyám nem is tanult egyetemen sem apam se. Panelban elünk mai napig mióta megszulettem. Nem gyujtottek pénzt nekem se es a tesomnak se. Mindig lelkileg meg fizikalisan is bantottak. Anyamnak nincs rokona mert meghaltak a szulei is es ezt a terhet is rámtette. Nem irom vegig. A lenyeg az hogy 27 évesen sehol nem tartok és teli vagyok lelki feszultsegekkel es mindezt a szuleimnek koszonhetem. Csak akkor nem ertem minek hoztak a vilagra. Meg mas szulonem a gyerekenek a jovoje is erdekli addig az en szuleim mar 16 evesen elkukdtek dolgozni.
2021. febr. 20. 15:50
 81/104 anonim ***** válasza:
100%

Diákhitel fizetése: 50 ezer ft

érdekes, azokra a kérdésekre valahogy nem válaszolsz, amik kellemetlenek...

hogyan 50 a dh, mikor jelenleg nem kell fizetni, és az 50e havi részlet amúgy is a 200nettónál magasabb fizetés esetén lehetséges csak???

Vagy miért értelmetlen szalra költötted, miért nem tanultál normálisan középiskolában, hogy államira bekerülj?

2021. febr. 20. 21:29
 82/104 A kérdező kommentje:

Mint már írtam én dolgoztam évközben is középsuliban és emiatt sikerült köezepesre az érettségim. De felesleges leírni még 100-szor.

Miért lenne értelmetlen? Van értelme neki csak nincs kapcsolati tőkém. Ha lenne akkor jobb munka is lenne több fizetéssel.

De érdekes azt nekem senki nem írja hogy kapcsolati tőkét hol a fenébe lehet építeni? Mert a neten nem lehet, munkahelyen nem lehet ahhoz nagy nagy ismertségi körrel kell rendelkezni.

PÉládul hogy kerül be az ember oylan munkahelyre amit nem hirdetnek és megkapja a havi 800 ezres nettó fizetést? Vagy akármi mert egy marketinges is megkeres ennyit csak ezekhez kellennek a kapcsolatok. Egyébként már lényegtelen mit írok mert úgye egyittérző az ember a másikkal. Ez van így alakult. A lényeg az hogy amennyit kereske nem tudok belőle önállóan megélni viszont a szülőkkel sem tudok együtt élni. Tehát ez egy ördögi kör. Kapcsolatokat meg nem tudom hol lehet építeni mert interneten nem az tuti.

2021. febr. 20. 21:44
 83/104 anonim ***** válasza:
89%
Ha csak egy nyamvadt szobát veszel ki akkor meg tudsz élni
2021. febr. 20. 22:03
 84/104 A kérdező kommentje:
83.as Utoljára írom aztán fel nem jövők az oldalra hogy NEM AKAROK idegenekkel együtt lakni. ha csak szobát veszek ki akkor a lakásban még lakni fognak. És mi lesz ha ellopnak valamt vagy akármi? Te sem laknál gondolom idegenekkel. Téma lezárva. Szevasztok.
2021. febr. 20. 22:06
 85/104 anonim ***** válasza:
88%
Na, kipanaszkodta magát, de elégedetlen, mert nem sajnáltuk meg.
2021. febr. 20. 22:11
 86/104 anonim ***** válasza:
91%

Fú, kérdező, de nagyon idegesítő vagy.

NEM csak a kapcsolatokon múlik a jó meló. Hozzáállás, hozzáértés, talpraesettség - ezek mondjuk nem ártanak. A rinyálás, amit te csinálsz, az meg nagyon nem kell.

Áruld már el, végülis mit szeretnél? Mert neked a jelek szerint semmi, de SEMMI nem jó.

27 éves vagy, azt mondod, de azon rugózól, hogy a szüleid miatt vagy szerencsétlen???? Hát nem, nem miattuk. Saját magad miatt.

Ha felhagynál azzal, hogy másokat okolj a saját nyomorod miatt, akkor talán léphetnél előre.

De minek beszélek én itt.... úgyse érted. Csak hajtogatod a magadét. Sose fogod érteni. Ahelyett, hogy megértenéd: nem vagy ördögi körben. Dolgozol, van kereseted. Anyádéktól elköltözöl, keresel egy szobát, bármit. Nem csak Pestben lehet gondolkodni.

Aztán elkezded szépen építeni a saját életedet. A kapcsolati tőke építése nem túl bonyolult. Ha határozott vagy, vannak céljaid, akkor megtalálod az embereket is magad mellé. De ha állandóan csak másokat okolsz a saját szerencsétlenséged miatt és folyton nyavalyogsz, akkor nem kell csodálkozni, hogy nincsenek kapcsolataid....Ki akarja ezt hallgatni állandóan???? Arról nem is beszélve, hogy a kapcsolati tőke is úgy működik, hogy az emberek azokat az ismerőseiket ajánlják, akikről azt gondolják, hogy meg fogják állni a helyüket egy "jobb" helyen is.

Egy hozzád hasonlót sose ajánlanék, mert azzal, hogy állandóan másokat hibáztatsz és örökké az áldozat szerepében tetszelegsz, engem, az ajánlódat is kellemetlen helyzetbe hoznál.

2021. febr. 20. 22:14
 87/104 anonim ***** válasza:
89%
A kérdező össze problémájára a definíció (gugli jó barát): a tanult tehetetlenség.
2021. febr. 20. 22:33
 88/104 anonim ***** válasza:
100%
Azota sem valaszolsz azokra az ujra es ujra feltett kerdesre, hogy miert hazudod azt, hogy 50k a Diakhitel torleszto, mikozben a 200k 9%-a 18.000 Ft...
2021. febr. 21. 00:47
 89/104 anonim ***** válasza:
10%
9%. A minimum, amúgy mindenki annyit fizet vissza amennyit tud/akar. Ja, én éltem együtt idegenekkel és igen, megloptak..amugya konkret kérdésére meg senki nem válaszolt, és igenis vannak mérgező szülők akik nem akarják hogy a gyereknek jobb legyen.
2021. febr. 21. 01:11
 90/104 anonim ***** válasza:
89%

Két dolog közül (megoldást keres, vagy panaszkodik) a kérdező a másodikat csinálja. NEM akar megoldást.

Hát akkor ne is panaszkodjon.

2021. febr. 21. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!