Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim miért akarják mai...

A szüleim miért akarják mai napig a legrosszabbat nekem?

Figyelt kérdés
Sosem volt pénzük, anyám nem is tanult egyetemen sem apam se. Panelban elünk mai napig mióta megszulettem. Nem gyujtottek pénzt nekem se es a tesomnak se. Mindig lelkileg meg fizikalisan is bantottak. Anyamnak nincs rokona mert meghaltak a szulei is es ezt a terhet is rámtette. Nem irom vegig. A lenyeg az hogy 27 évesen sehol nem tartok és teli vagyok lelki feszultsegekkel es mindezt a szuleimnek koszonhetem. Csak akkor nem ertem minek hoztak a vilagra. Meg mas szulonem a gyerekenek a jovoje is erdekli addig az en szuleim mar 16 evesen elkukdtek dolgozni.
2021. febr. 20. 15:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/104 A kérdező kommentje:
Mondom nekem le kell adni a pénzt és nincs barátnőm hoyg majd elköltözök egy Pesti méregdrága albérletbe és akkor fizetem az albrélet árát a rezsit az élelmiszert a ruhát ahitel tartozást és stb.
2021. febr. 20. 16:06
 12/104 anonim ***** válasza:
96%

Nem kotelezo leadni a fizetésed... Ennyi.

Apad is dolgozik majd O eltartja anyadat, vagy anyad felemelheti a segget es kereshet munkat.

2021. febr. 20. 16:09
 13/104 anonim ***** válasza:
90%
A kérdezö kb havonta felteszi ugyanezt a kérdést kicsit átfogalmazva, de semmit nem akar tenni, csak itt nyafog meg nyüglödik, és sajnáltatja magát.
2021. febr. 20. 16:10
 14/104 A kérdező kommentje:
Csak akkor el kell költöznöm, és pesten az albérlet árak az egekbe vannak. Mivel 3 milliós diákhitel tartozásom is van etért azt is törlesztenem kell havi 50 ezret minimum. Ha elköltözök az albérlet ára 100 ezer ft meg rezsi meg diákhitel és akkor még nem ettem semmit se ruha se élelmiszer. Borzasztó. Jah és nem nem találok 200 ezrenél magasabb fizetésű munkát a végzettségem meg kereskedelem és marketing alapszak de angolul egyáltalán nem tudok.
2021. febr. 20. 16:11
 15/104 anonim ***** válasza:
88%
Milyen hiteltartozást, kérdező? Mire vettél fel hitelt, amit fizetsz, ha semmid sincs?
 16/104 A kérdező kommentje:
13: Nekem itt ez az első kérdésem de lényegtelen.
 17/104 anonim ***** válasza:
37%

Költözz el

Sajnos az en szüleim is kocsogok, nem is tudom miért lett gyerekük

2021. febr. 20. 16:12
 18/104 anonim ***** válasza:
92%

Ja, a diákhitel. Megvan.

Hát figyelj, te egy rabszolga lelkével élsz. ha tényleg ilyen vagy, jobb is, ha nem mész el, mert egyedül sem boldogulnál.

2021. febr. 20. 16:12
 19/104 anonim ***** válasza:
91%

Barátaid sincsenek, gondolom. Ahova költözhetnél pár hónapra, míg összeszedsz egy kaucióra valót egy szobához. Normális ember a helyedben ezt tenné:

- Megbeszéli a baráttal-barátnővel-haverral-kollégával-rokonnal, hogy odaköltözhet-e 4 hónapra, amíg összegyűlik 2 havi kaució meg egy hónap lakbér egy társbérletre.

- Közli a szüleivel, hogy ugrik a havi 150 ezer, mert saját életre akar spórolni, 50 ezret ad be, a többit félreteszi.

- Ha erre közlik, hogy akkor mehet, amerre lát, akkor cuccolás a megbeszélt baráthoz.

- Ott pedig félretevés az albérletre. Ha adsz a havernak a rezsibe pénzt, az sem 150 ezer lesz.

Na most várom a kifogásaidat, hogy ez miért lehetetlen.

2021. febr. 20. 16:16
 20/104 A kérdező kommentje:

Nincs barátom különben nem írtam volna ki kérdést. Havi 200 ezret keresek mert a diplomával nem mentem semmire vagy mennék ha lenne kapcsolati tőkém. Esetleg ha van köztetek olyan aki dolgozik valami marketing cégnél és betudna tenni azt megköszönöm 200 ezernél több fizuért.

Szóval én 200 ezret keresek egy hónapban amire lejön a a havi 50 ezer diákhitel és le kell adnom itthon minimum 100-150 ezret és 100 ezret szoktam,

Tehát alig marad nekem.

2021. febr. 20. 16:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!