A szüleim miért akarják mai napig a legrosszabbat nekem?
Nem kotelezo leadni a fizetésed... Ennyi.
Apad is dolgozik majd O eltartja anyadat, vagy anyad felemelheti a segget es kereshet munkat.
Költözz el
Sajnos az en szüleim is kocsogok, nem is tudom miért lett gyerekük
Ja, a diákhitel. Megvan.
Hát figyelj, te egy rabszolga lelkével élsz. ha tényleg ilyen vagy, jobb is, ha nem mész el, mert egyedül sem boldogulnál.
Barátaid sincsenek, gondolom. Ahova költözhetnél pár hónapra, míg összeszedsz egy kaucióra valót egy szobához. Normális ember a helyedben ezt tenné:
- Megbeszéli a baráttal-barátnővel-haverral-kollégával-rokonnal, hogy odaköltözhet-e 4 hónapra, amíg összegyűlik 2 havi kaució meg egy hónap lakbér egy társbérletre.
- Közli a szüleivel, hogy ugrik a havi 150 ezer, mert saját életre akar spórolni, 50 ezret ad be, a többit félreteszi.
- Ha erre közlik, hogy akkor mehet, amerre lát, akkor cuccolás a megbeszélt baráthoz.
- Ott pedig félretevés az albérletre. Ha adsz a havernak a rezsibe pénzt, az sem 150 ezer lesz.
Na most várom a kifogásaidat, hogy ez miért lehetetlen.
Nincs barátom különben nem írtam volna ki kérdést. Havi 200 ezret keresek mert a diplomával nem mentem semmire vagy mennék ha lenne kapcsolati tőkém. Esetleg ha van köztetek olyan aki dolgozik valami marketing cégnél és betudna tenni azt megköszönöm 200 ezernél több fizuért.
Szóval én 200 ezret keresek egy hónapban amire lejön a a havi 50 ezer diákhitel és le kell adnom itthon minimum 100-150 ezret és 100 ezret szoktam,
Tehát alig marad nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!