Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim miért akarják mai...

A szüleim miért akarják mai napig a legrosszabbat nekem?

Figyelt kérdés
Sosem volt pénzük, anyám nem is tanult egyetemen sem apam se. Panelban elünk mai napig mióta megszulettem. Nem gyujtottek pénzt nekem se es a tesomnak se. Mindig lelkileg meg fizikalisan is bantottak. Anyamnak nincs rokona mert meghaltak a szulei is es ezt a terhet is rámtette. Nem irom vegig. A lenyeg az hogy 27 évesen sehol nem tartok és teli vagyok lelki feszultsegekkel es mindezt a szuleimnek koszonhetem. Csak akkor nem ertem minek hoztak a vilagra. Meg mas szulonem a gyerekenek a jovoje is erdekli addig az en szuleim mar 16 evesen elkukdtek dolgozni.
2021. febr. 20. 15:50
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/104 anonim ***** válasza:
93%

100, mégis milyen nő állna szóba egy ilyen primitív, nyafka nőgyűlölővel?

Az ilyennek soha nem lesz senkije, ami nem is csoda.

2021. febr. 21. 13:48
 102/104 anonim ***** válasza:
20%

101

Mondjuk egy 50 körüli magányos nő, aki színtúgy soha nem kellett senkinek és boldog lenne ha egy fiatal 30-as pasas őt választaná.

2021. febr. 21. 13:50
 103/104 anonim ***** válasza:
100%

102, szerintem egy 50 körüli magányos nőnek is több önbecsülése van annál, hogy egy olyan pasival szóba álljon aki ennyire megvetően beszél a nőkről. Senki nem akar olyan emberrel lenni aki őt lenézi, utálja. Főleg egy olyan dolog miatt, amiről nem tehet (hogy nőnek született).

Amúgy meg olyan nincs hogy egy nő senkinek sem kell. Ezt tapasztalatból tudom.

Én rémesen nézek ki, mégis mindig vannak jelentkezők.

2021. febr. 21. 13:59
 104/104 anonim ***** válasza:
100%
Hát épp ez az, hogy csak egy nő vagyok, mégis sikerül. Párom pénzét nem szokásom költeni. Pasitol még kiabranditobb ez a viselkedes
2021. febr. 21. 14:19
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!