Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim miért akarják mai...

A szüleim miért akarják mai napig a legrosszabbat nekem?

Figyelt kérdés
Sosem volt pénzük, anyám nem is tanult egyetemen sem apam se. Panelban elünk mai napig mióta megszulettem. Nem gyujtottek pénzt nekem se es a tesomnak se. Mindig lelkileg meg fizikalisan is bantottak. Anyamnak nincs rokona mert meghaltak a szulei is es ezt a terhet is rámtette. Nem irom vegig. A lenyeg az hogy 27 évesen sehol nem tartok és teli vagyok lelki feszultsegekkel es mindezt a szuleimnek koszonhetem. Csak akkor nem ertem minek hoztak a vilagra. Meg mas szulonem a gyerekenek a jovoje is erdekli addig az en szuleim mar 16 evesen elkukdtek dolgozni.
2021. febr. 20. 15:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/104 anonim ***** válasza:
85%
hehe, megjött az első kifogás, szarul keresel, de adjanak neked lakást, ne szobát!
2021. febr. 20. 16:32
 32/104 anonim ***** válasza:
74%
Megérdemled, ahogyan élsz.
2021. febr. 20. 16:32
 33/104 A kérdező kommentje:
30.as Ir már le hoygan érted ezt el. Ha te szakmunkás végzettséggel elköltöztél akkor volt alaptőkéd gondolom. Vagy hogyan érted el.? Amugy nekünk a mi generácinknak nem volt katonaság.
2021. febr. 20. 16:33
 34/104 anonim ***** válasza:
84%

Mivel 3 milliós diákhitel tartozásom is van etért azt is törlesztenem kell havi 50 ezret minimum

Egyrészt moratórium van; másrészt max a béred 11%-a lehet, de az is csak évi 5 milla jövedelem felett. Nettó 200 bérrel te a 9%-os sávba esel, ergo nincs minimum 50e a törlesztésed.

Angolul meg csak az nem tanul meg ma, aki nem akar, de gondolom, mindjárt megmagyarázod, erről miért a szüleid tehetnek.

2021. febr. 20. 16:33
 35/104 anonim ***** válasza:
77%

27. Meghúzni magadat jó az, nem is tudom mit vársz? Így nem tudunk segíteni. Fiatal vagy, egészséges, mások betegen, két gyerekkel eltartják magukat, családjukat, boldogulnak. Te meg egyedül vagy és kifigásokat gyártasz. Szedd össze magad.

Ha meg élettérre vágysz, fogj öngazdálkodásba tanyán, nem zavar senki, tartasz tyúkokat, kertet gondozol, lesz betevő falat, ez is egy megoldás.

2021. febr. 20. 16:36
 36/104 A kérdező kommentje:
Basszus. Akkora rosszindulatúság tükrözi a Magyar embereket ahogy látom már a válaszokból semmi együttérzés vagy atnács vagy segítség hogy borzalom. Ezt tart itt az ország ahol tart. Huzzátok le magatokat a wécén aki ilyen rosszindulatú.nem azért írtam ki a kérdést mert ezekre nem vagyok kiváncsi. Én ötletet tanácsot várok nem ilyen ocsmány válaszokat. Persze mindenki megtud tanulni azért kérték ki kb 10 ezren a diplomát mert most nem kell hozzá nyelvvizsga több mint 10 ezren mert sokan nem tudnak megtanulni. Szégyen sajnálom hogy ebbe az országba születtem.
2021. febr. 20. 16:37
 37/104 anonim ***** válasza:
66%

35

Aki világéletében panelban lakott, szerinted majd belekezd egy ilyen életmódba? Bár szerintem nem rossz az ötlet, de erre is kitalál valami kifogást.

2021. febr. 20. 16:38
 38/104 anonim ***** válasza:
86%
jó, szerintem meg az a szégyen, hogy valaki képtelen felelősséget vállaéni saját magáért.
2021. febr. 20. 16:39
 39/104 anonim ***** válasza:
84%
Mi mit csináljunk? Gondolod örökbe fogadlak
2021. febr. 20. 16:40
 40/104 anonim válasza:
16%
A sok proli munkanélküli a kérdezőn éli ki a frusztrációt...
2021. febr. 20. 16:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!