A szüleim miért akarják mai napig a legrosszabbat nekem?
Mivel 3 milliós diákhitel tartozásom is van etért azt is törlesztenem kell havi 50 ezret minimum
Egyrészt moratórium van; másrészt max a béred 11%-a lehet, de az is csak évi 5 milla jövedelem felett. Nettó 200 bérrel te a 9%-os sávba esel, ergo nincs minimum 50e a törlesztésed.
Angolul meg csak az nem tanul meg ma, aki nem akar, de gondolom, mindjárt megmagyarázod, erről miért a szüleid tehetnek.
27. Meghúzni magadat jó az, nem is tudom mit vársz? Így nem tudunk segíteni. Fiatal vagy, egészséges, mások betegen, két gyerekkel eltartják magukat, családjukat, boldogulnak. Te meg egyedül vagy és kifigásokat gyártasz. Szedd össze magad.
Ha meg élettérre vágysz, fogj öngazdálkodásba tanyán, nem zavar senki, tartasz tyúkokat, kertet gondozol, lesz betevő falat, ez is egy megoldás.
35
Aki világéletében panelban lakott, szerinted majd belekezd egy ilyen életmódba? Bár szerintem nem rossz az ötlet, de erre is kitalál valami kifogást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!