A szüleim miért akarják mai napig a legrosszabbat nekem?
Figyelt kérdés
Sosem volt pénzük, anyám nem is tanult egyetemen sem apam se. Panelban elünk mai napig mióta megszulettem. Nem gyujtottek pénzt nekem se es a tesomnak se. Mindig lelkileg meg fizikalisan is bantottak. Anyamnak nincs rokona mert meghaltak a szulei is es ezt a terhet is rámtette. Nem irom vegig. A lenyeg az hogy 27 évesen sehol nem tartok és teli vagyok lelki feszultsegekkel es mindezt a szuleimnek koszonhetem. Csak akkor nem ertem minek hoztak a vilagra. Meg mas szulonem a gyerekenek a jovoje is erdekli addig az en szuleim mar 16 evesen elkukdtek dolgozni.2021. febr. 20. 15:50
22/104 anonim válasza:
Kereskedelem és marketinggel Pesten nem talalsz jobb munkát? Ne nevettess már, ezen itt dél-Alfoldon 3x ennyit keresek
23/104 A kérdező kommentje:
De ha fizetnének havi 300-400 ezret akkor már rég mentem volna.
2021. febr. 20. 16:25
24/104 anonim válasza:
De ha 300-400 ezret keresnél, nem kéne akkor többet is beadnod mint 150 ezer?
25/104 anonim válasza:
40 ezer + 15 ezerért félszoba, saját teakonyhával, igaz, nem Budán, hanem a 8. kerületben, de havi 55 ezerért kiváló:
26/104 anonim válasza:
145 ezred maradna azután a nyóckerületi szoba után, abból 50 a diákhitel, marad 95 ezre személyes költségekre. Nekem ezt 5 percbe került kiguglizni, te meg évek óta nem találsz ilyet? mert nem is akarsz.
27/104 A kérdező kommentje:
25.ös Ez egy szoba nem lakás ráadásul 7 nm az egész. Én panelba lakok de mag a szobám 10 nm és ezt is kicsinek látom.
2021. febr. 20. 16:30
28/104 anonim válasza:
Te a határozatlanságod és a gyengeséged miatt keresel ilyen keveset. Nyilván látszik rajtad a málészájúság, hogy nem lehet komoly dolgokat rád bízni, mert nem boldogulsz vele. Aki a családjában tejbetök, az a munkájában is az.
29/104 anonim válasza:
Aha, igények azért vannak úgy látom. Magadra vess
30/104 anonim válasza:
Nekem is szegények voltak a szüleim. 20 éves koromban, a katonaság után, szakmunkás végzettséggel elköltötem. Semmit nem tudtak adni, már mint anyagilag. Munka mellett le éretségiztem, aztán lediplomáztam. Úgyhogy ne rinyálj itt. Gyenge, céltalan, fogalmatlan ember vagy szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!