A szüleim miért akarják mai napig a legrosszabbat nekem?
40, se proli, se munkanélküli nem vagyok.
Írtam, hogy az én szüleim sem végeztek egyetemet, panelban nőttem fel. 27 évesen már volt 8 év munka a hátam mögött ápolónőként, diplomám volt, gyerekem. A testvéreimnek is. PEdig egy fillért nem kaptunk indulásnak.
Most nézd meg a kérdezőt. Állítása szerint középiskolás korától dolgozik, ennek ellenére diákhitelből végzett el egy semmire nem való szakot, közben ahhoz se volt esze, hogy ehhez nyelv kell, kapcsolatépítés a gyakorlat alatt. ÉS persze a szülei a hibásak.
Panaszkodni jött ide a kérdező, sajnálkozást várt volna el, és ingerült, ha valaki konkrét megoldást kínál, mert kicsi a félszoba, neki szarér-hugyér nagyobb kell.
Ha nagyobb kivehető panelszobát linkelne be valaki, az lenne a kifogás, hogy panelbe nem akar menni.
Ha nagyobb belvárosi házban lenne link, az lenne a kifogás, hogy zöldövezetben akar lakni, neki sok fa kell.
Ha családi házban kiadó szobát mutatnának neki, azt mondaná, nem akar másokkal közös fürdőszobát.
Maradj otthon, kisgyerek, az való neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!