Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim miért akarják mai...

A szüleim miért akarják mai napig a legrosszabbat nekem?

Figyelt kérdés
Sosem volt pénzük, anyám nem is tanult egyetemen sem apam se. Panelban elünk mai napig mióta megszulettem. Nem gyujtottek pénzt nekem se es a tesomnak se. Mindig lelkileg meg fizikalisan is bantottak. Anyamnak nincs rokona mert meghaltak a szulei is es ezt a terhet is rámtette. Nem irom vegig. A lenyeg az hogy 27 évesen sehol nem tartok és teli vagyok lelki feszultsegekkel es mindezt a szuleimnek koszonhetem. Csak akkor nem ertem minek hoztak a vilagra. Meg mas szulonem a gyerekenek a jovoje is erdekli addig az en szuleim mar 16 evesen elkukdtek dolgozni.
2021. febr. 20. 15:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/104 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező! Kaptál elég hasznos tanácsokat, de te mindig csak kifogásokat keresel. Ezek szerint még se lehet olyan car otthon élni a szüleiddel...
2021. febr. 20. 16:40
 42/104 anonim válasza:
11%
Xanaxot vegyétek be a szokásos söröcskével, talán lenyugodtok
2021. febr. 20. 16:42
 43/104 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom hogy írták-e már, nem olvastam végig a válaszokat, de menj el valami gyári melóra, amihez jár szállás is. Többet adnak 200-nál, és a lakhatás is megoldva.
 44/104 A kérdező kommentje:
Nezd meg azt a youtubes gyereket a Tari Adamot aki szinten szuloknel lakik egy luxus villaban Miskolcon es neki penze is van megse koltoznek el okse az ujgazdagok. Akkor mirol beszelunk? A szegeny enber meg koltozzon el megkisebb lyukba? Amit mutattatok abba a 7nm cellaba? Elobb felkoti mqgat az ember minthogy odamemjen es fizessen is.
 45/104 anonim ***** válasza:
86%
Akkor most el akarsz költözni, vagy sem?
2021. febr. 20. 16:44
 46/104 anonim ***** válasza:
93%

40, se proli, se munkanélküli nem vagyok.

Írtam, hogy az én szüleim sem végeztek egyetemet, panelban nőttem fel. 27 évesen már volt 8 év munka a hátam mögött ápolónőként, diplomám volt, gyerekem. A testvéreimnek is. PEdig egy fillért nem kaptunk indulásnak.

Most nézd meg a kérdezőt. Állítása szerint középiskolás korától dolgozik, ennek ellenére diákhitelből végzett el egy semmire nem való szakot, közben ahhoz se volt esze, hogy ehhez nyelv kell, kapcsolatépítés a gyakorlat alatt. ÉS persze a szülei a hibásak.

2021. febr. 20. 16:45
 47/104 anonim ***** válasza:
93%
30-as vagyok. Úgy értem ezt el, hogy a rosszul fizető munkahelyemet otthagytam és elhelyezkedtem egy olyan helyen, ahol majdnem kétszer annyit lehetett keresni, lehetett túlórázni és ki is fizették. Hónapokig jártam 12 órában, fiatal voltam, bírtam a munkát, meg szerettem is csinálni. Albérletbe mentem, nem kértek kauciót, mert ismerős, kollega volt a tulaj. Ezt a lakást később megvásároltam, vettem fel hitelt mert volt már félre tett pénzem. 29nm szükséglakás volt. Innen indultam. Én mindig azt néztem, hogy mit lehet csinálni, dolgozni, pénzt keresni. Volt olyan, hogy fusi munkáim is voltak, abból is lett plusz pénz. Ma 5 szobás házam van.
2021. febr. 20. 16:49
 48/104 anonim ***** válasza:
93%

Panaszkodni jött ide a kérdező, sajnálkozást várt volna el, és ingerült, ha valaki konkrét megoldást kínál, mert kicsi a félszoba, neki szarér-hugyér nagyobb kell.

Ha nagyobb kivehető panelszobát linkelne be valaki, az lenne a kifogás, hogy panelbe nem akar menni.

Ha nagyobb belvárosi házban lenne link, az lenne a kifogás, hogy zöldövezetben akar lakni, neki sok fa kell.

Ha családi házban kiadó szobát mutatnának neki, azt mondaná, nem akar másokkal közös fürdőszobát.

Maradj otthon, kisgyerek, az való neked.

2021. febr. 20. 16:50
 49/104 A kérdező kommentje:
Ebbe a pandémias idoszakban orul ha egyaltalan talal az ember munkat.
2021. febr. 20. 17:09
 50/104 anonim ***** válasza:
88%
Nekem se gyűjtöttek,nem lett volna miből...De én tisztelem őket ,hiszen mégis a szüleim.Nekem is van már gyerekem ,én gyűjtők neki,de hozzáteszem ,hogy ha nem lenne keret rá akkor nem tudnék.
2021. febr. 20. 17:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!